• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sachsenring ΕΔ1: Δύο Honda μπροστά!
Ο Lorenzo κουτσαίνοντας 3ος, 11ος ο Rossi!
Νέα 06/07/2012 - 13:22

Oι Ελεύθερες Δοκιμές 1 στην πίστα του Sachsenring ήταν περίπου αναμενόμενες ως προς το αποτέλεσμα. 

Οι δύο εργοστασιακές Honda με τους Dani Pedrosa & Casey Stoner πήραν τις δύο πρώτες θέσεις, χωρίς να τις ενοχλήσει – αφού απέχει 0.290 του δευτερολέπτου - ο τραυματίας Jorge Lorenzo, που ανέβαινε στην Yamaha M1, κουτσαίνοντας λόγω του διαστρέμματος στον αριστερό του αστράγαλο, το οποίο κληρονόμησε από την γνωστή πια τούμπα της 1ης στροφής του Ολλανδικού GP.

Ο Pedrosa μάλιστα έχει την υψηλότερη τελική με 288.6 χλμ/ώρα, σε μια πίστα που έχει τις περισσότερες νίκες από όλους τους οδηγούς – μαζί με τον Rossi – αφού έχουν κερδίσει από 5 φορές.

O Andrea Dovizioso ακολούθησε με διαφορά πάνω από μισό δευτερόλεπτο από την κορυφή, ενώ ο ομόσταυλός του και μεγάλος αντίπαλός του στο πρωτάθλημα, ο Cal Crutchlow έχει την 5η θέση.

Ο Hector Barbera είναι πάλι η πρώτη Ducati, στην 6η θέση με διαφορά 0.734, που είναι αρκετά μεγάκη για τη 2η μικρότερη πίστα του πρωταθλήματος, με μήκος μόλις 3,671μ.

Ο εργοστασιακός Nicky Hayden απέχει μόλις 1 χιλιοστό του δευτερολέπτου από τον Ισπανό και προηγείται των Bautista, Bradl, Spies που κλείνουν την πρώτη δεκάδα.

Τελευταίος από τις πρωτότυπες μοτοσυκλέτες – αν εξαιρέσουμε τον δοκιμαστή Franco Battaini που αντικαθιστά τον τραυματία Abraham – o Valentino Rossi που σίγουρα δεν οδηγεί όπως του αρμόζει, όντας 4 δέκατα αργότερος από τον Barbera!

O Randy de Puniet είναι και πάλι ο ταχύτερος ανάμεσα στις CRT μοτοσυκλέτες, με τον Colin Edwards να εκπλήσσει ευχάριστα με την 2η θέση, πάνω στην Suter-BMW, που τον απογοήτευσε πολύ την περασμένη εβδομάδα στο Assen.

 

Στο κάτω μέρος της σελίδας δείτε αναλυτικά τους χρόνους και τις τελικές ταχύτητες.

 

Επόμενο άρθρο »

Το Sachsenring γιορτάζει την 85η επέτειο!

« Προηγούμενο άρθρο

Sachsenring Moto3, ΕΔ1: 1ος ο Kornfeil!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα