• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sachsenring Moto3, ΕΔ1: 1ος ο Kornfeil!
7 αναβάτες στο 0,5 δευτ.! 27ος ο Σίσσης
Νέα 06/07/2012 - 12:11

Μετά την χτεσινή ισχυρή βροχόπτωση στην πίστα του Sachsenring, οι αναβάτες της μικρής κατηγορίας ήταν τυχεροί που βρήκαν την πίστα στεγνή και αυτό εκμεταλλεύτηκε ο Jakub Kornfeil, ο οποίος έκανε την έκπληξη στα πρώτα δοκιμαστικά σήμερα, σημειώνοντας τον ταχύτερο χρόνο σε μια δυνατή μάχη με το χρονόμετρο, στην μικρή πίστα της Γερμανίας!

 

Ο Τσέχος αναβάτης έκανε 1.29.188 με την FTR Honda του, αφήνοντας δεύτερο για μόλις 0.018 δευτ. τον Hector Faubel, ο οποίος ντεμπούταρε με τα χρώματα της Mapfre μόνο, μιας και ο κύριος χορηγός, η Bankia, αποσύρθηκε κάτω από το βάρος των οικονομικών εξελίξεων στην Ισπανία. Η τρίτη θέση πήγε στον Salom, ο οποίος ήταν μόλις 0.064 δευτ. πιο αργός από τον πρώτο, ακολουθούμενος από τους Miguel Oliveira, Alberto Moncayo και Maverick Vinales, ο οποίος πέρασε το μεγαλύτερο διάστημα στο γκαράζ, μετά την πτώση που είχε στην αρχή τη διαδικασίας.

 

Στην 7η θέση βρίσκουμε τον Danny Webb, ο οποίος έκανε την έκπληξη και δείχνει δυνατός στην πίστα του Sachsenring. Οι εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ, με την δεκάδα των αναβατών να κλείνει ο επιθετικότατος Niklas Ajo (8ος), ο Alan Techer (9ος) και ο Danny Kent. Οι μάχες αναμένονται δυνατές σε μια σφιχτή πίστα, όπου 14 αναβάτες είχαν λιγότερο από 1 δευτερόλεπτο διαφορά από τον Kornfeil!

 

Ο Θανάσης ξεκίνησε νωθρά τα πρώτα ελεύθερα σε μια δύσκολη πίστα στην οποία αγωνίζεται για πρώτη φορά. Ο καλύτερός του γύρος ήταν ο 10ος, χωρίς να καταφέρει στο τέλος να βελτιώσει τον χρόνο του, 1.31.369, μένοντας στην 27η θέση με διαφορά πάνω από 2 δευτερόλεπτα από τον πρώτο… να σημειώσουμε ότι αναμένεται βροχή στην Γερμανία και περιμένουμε με ενδιαφέρον την συνέχεια το απόγευμα!

 

Αναλυτικά οι χρόνοι και η κατάταξη στο κάτω μέρος της σελίδας

 

Επόμενο άρθρο »

Sachsenring ΕΔ1: Δύο Honda μπροστά!

« Προηγούμενο άρθρο

O Pedrosa μένει στην Honda!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα