• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O Pedrosa μένει στην Honda!
To επιβεβαίωσε στην χτεσινή συνέντευξη Τύπου!
Νέα 06/07/2012 - 11:20

Όπως επιβεβαίωσε ο ίδιος ο Ισπανός στην χτεσινή συνέντευξη Τύπου στην Γερμανία, θα ανανεώσει για 2 ακόμη χρόνια με το HRC! Το μόνο που απομένει είναι να λυθούν μερικές μικρολεπτομέρειες ώστε να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο, με την ανακοίνωση της συμφωνίας να γίνεται αυτήν την εβδομάδα, ή το αργότερο μέχρι το Mugello.

 

Αν όλα πάνε καλά, ο Ισπανός - με το νέο του συμβόλαιο – θα συμπληρώσει εννέα ολόκληρα χρόνια στην αγωνιστική ομάδα της Honda! Να σημειώσουμε πάντως, ότι δεν έχει γίνει λόγος για το αν ο μισθός του θα περικοπεί δραστικά…. Η μόνη άλλη επιλογή του Pedrosa ήταν η Yamaha, με την Ducati να είναι εκτός συζήτησης, αφού όπως δήλωσε χαρακτηριστικά στην ABC (ισπανική εφημερίδα), την επιλογή της Ducati την σκέφτεται ένας αναβάτης λίγο πριν αποσυρθεί…!

 

Έτσι, σιγά-σιγά το τοπίο ξεκαθαρίζει και στην Honda παραμένει μόνο μία κενή θέση που - εκτός συγκλονιστικού απροόπτου – θα καλυφθεί από τον νεαρό Marc Marquez, μετά και την κατάργηση του τελευταίου εμποδίου, του νόμου περί rookie! Ως εκ τούτου, η μόνη θέση διαθέσιμη είναι αυτή δίπλα στον Lorenzo, με τον Ben Spies να πασχίζει να αποδείξει την αξία του για να του δοθεί ακόμα μια ευκαιρία, αλλά και τους DoviCrutchlow να καραδοκούν για να αρπάξουν την ευκαιρία τους στην εργοστασιακή ομάδα!

 

Σε μια πρόσφατη συνέντευξή του στο Sportrider.com, ο Lin Jarvis δήλωσε: «Η επίσημη θέση μας είναι ότι ιδανικό σενάριο θα ήταν ο Spiesκαι ο Lorenzo να είναι μαζί, αλλά προφανώς χρειαζόμαστε καλύτερα αποτελέσματα από τον Ben… έχει την δυναμική αλλά θέλουμε αναβάτες στο βάθρο, ή που να παλεύουν σταθερά για μια θέση εκεί… τα αποτελέσματά του δεν ήταν καλά κι έτσι ελπίζουμε ότι θα βελτιωθεί και θα διεκδικήσει την θέση του…»

 

Τα παραπάνω που αφήνουν τον 9 φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή, Valentino Rossi; Ουσιαστικά μετέωρο… Παρά τις φήμες, ο Rossi δήλωσε ότι δεν έχει επαφές με το HRC και έτσι η επικείμενη ανανέωση του Pedrosa δεν αλλάζει τίποτα… ωστόσο στην πρότασή του δεν ανέφερε τίποτα για την Yamaha! Διαβάστε στην συνέχεια τι δήλωσε και ο ίδιος ο Jarvis και τα συμπεράσματα δικά σας…! «Δεν μπορούμε να αποκλείσουμε ότι ο Rossi θα είναι πάνω σε Yamahaσε κάποια από τις ομάδες μας… όμως οι προτεραιότητές μας παραμένουν όπως είπα: ο Ben, o Andrea ή ο Crutchlow, βέβαια τα πάντα μπορούν να γίνουν! Μέχρι να καλυφθούν οριστικά οι 3 αυτές θέσεις, τα πάντα μπορούν να γίνουν!»

 

Επόμενο άρθρο »

Sachsenring Moto3, ΕΔ1: 1ος ο Kornfeil!

« Προηγούμενο άρθρο

Sachsenring: μια ευκαιρία για τις CRT!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα