• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Capirossi θα οδηγήσει στο Brno!
Στο τεστ την Δευτέρα μετά τον αγώνα
Νέα 12/08/2012 - 21:40

Ο Loris Capirossi πρόβαρε τη νέα του δερμάτινη φόρμα για την επιστροφή του στη σέλα μιας μοτοσυκλέτας MotoGP. Δεν υπάρχουν σήματα κάποιας μάρκας, αλλά μόνο ένα μεγάλο "C" και ίσως πίσω το “Capirex”, με το οποίο αγωνιζόταν τελευταία. 

Αρχικά όταν ο ίδιος ανέβασε τη φωτογραφία αυτή στο twitter θεωρήσαμε ότι ίσως θέλει να βοηθήσει την Ducati ως δοκιμαστής, αλλά έγραψε ότι θα οδηγήσει στο επίσημο τεστ του MotoGP που θα γίνει την Δευτέρα 27 Αυγούστου μετά τον αγώνα του Brno, στο οποίο τεστ η Ιταλική εταιρία έχει δηλώσει αρχικά ότι δεν θα συμμετάσχει.

Έτσι μάλλον θα τον δούμε πάνω σε μια Honda και μια Yamaha, ίσως βοηθώντας την Bridgestone, της οποίας είναι σύμβουλος. Ίσως πειστεί και η Ducati να έχει εκεί μια GP12. Θα φανεί άμεσα, αλλά όπως και νάχει, ακόμη και αν το κάνει απλά για να ξεδώσει, χωρίς κάποιο σκοπό εξέλιξης, θα είναι καλό να δούμε πόσο μπορεί να έχασε από την ταχύτητά του, ή ακόμη καλύτερα να δούμε ένας οδηγός τι χρόνους μπορεί να κάνει με τις τρεις διαφορετικές πρωτότυπες μοτοσυκλέτες!

 

Επόμενο άρθρο »

O Dovizioso στην Ducati, σίγουρα λένε οι Ιταλοί

« Προηγούμενο άρθρο

Chili: Δεν θα είναι εύκολα για τον Rossi!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα