• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O Dovizioso στην Ducati, σίγουρα λένε οι Ιταλοί
Οι φήμες τον θέλουν να αποδέχεται την πρόκληση!
Νέα 12/08/2012 - 22:01

Οι Ιταλοί συνάδελφοι της τηλεόρασης (Sportmediaset) και της έγκυρης αθλητικής εφημερίδας Gazzetta dello Sport, λένε ότι ο Andrea Dovizioso έχει αποφασίσει να δεχτεί την “κόκκινη πρόκληση” και να πάρει τη θέση του Valentino Rossi στην Ducati για τα δύο επόμενα χρόνια, κάτι που θα ανακοινωθεί στη διάρκεια του αγώνα της Indianapolis. 

Αν δεν πιεστούν πάλι όπως στην υπόθεση Rossi – Ducati – Yamaha, οι υπεύθυνοι επικοινωνίας και κάνουν την ανακοίνωση νωρίτερα...

 

Ο Dovi λέγεται ότι ζήτησε διαβεβαιώσεις από το νέο ιδιοκτήτη της Ducati, την Audi, ότι θα φέρει σημαντικές αλλαγές γρηγορότερα από ότι μέχρι τώρα, όσον αφορά την εξέλιξη της μοτοσυκλέτας.

Ο Dovizioso δεν είχε τη φήμη οδηγού – εξελιχτή αλλά η Honda έχει πει ότι τα χρόνια που ήταν μέλος της ομάδας, βοήθησε σημαντικά στην εξέλιξη της RC212V. Το πως κατέληξε ο Dovizioso να είναι στο στόχαστρο της Ducati, αντί του Cal Crutchlow, που αρχικά είχε προταθεί στην Ιταλική ομάδα, έχει να κάνει με τον Vittoriano Guareschi που η ιδέα του είναι να έχει η ομάδα ένα έμπειρο οδηγό MotoGP, που όχι μόνο είναι γρήγορος, αλλά και δουλεύει πολύ και είναι σταθερός – κάτι δηλαδή σαν ένας δεύτερος Hayden – παρά να ρισκάρουν με έναν οδηγό όπως ο Βρετανός που δεν έχει ανάλογη σταθερότητα, αλλά και δεν φαίνεται ότι μπορεί να βοηθη΄σει στην εξέλιξη όσο ο Ιταλός.

Ο Dovi ξέρει ότι δεν θα μπορεί να κερδίζει αγώνες από την αρχή, αλλά δέχτηκε την πρόκληση να προσπαθήσει να πάει καλύτερα από ότι ο Valentino Rossi με την Ducati!

Και υπάρχουν πολλές πιθανότητες να το καταφέρει, αφού μέχρι το τέλος της χρονιάς η μοτοσυκλέτα μπορεί να βελτιωθεί κι άλλο και μαζί η έλευση της Audi μπορεί να δώσει το κάτι που λείπει...

 

Επόμενο άρθρο »

O Rossi στα SBK το 2015

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Capirossi θα οδηγήσει στο Brno!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα