• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Έτοιμος για την αλλαγή ο Edwards!
Από την Suter-BMW στην ART της Aprilia!
Νέα 31/08/2012 - 12:41

Έχουν περάσει αρκετοί αγώνες από τότε που ο Colin Edwards μίλαγε για ενδεχόμενη αλλαγή από Suter-BMW σε ART (Aprilia), αλλά όπως όλα δείχνουν αυτή η στιγμή έφτασε και η επικείμενη αλλαγή θα γίνει στον επόμενο γύρο του Misano. Ο Edwards έκανε το ντεμπούτο του με την ART στο τεστ του Brno, όταν και οδήγησε την μοτοσυκλέτα του Pasini.

 

Στο πρώτο τεστ τα σημάδια δεν ήταν ενθαρρυντικά, μιας και ο Colin ήταν στο τέλος της κατάταξης και αρκετά δευτερόλεπτα πιο αργός, σε σχέση με τους γύρους του με την Suter-BMW. Ωστόσο, ο 38χρονος αναβάτης δεν ήταν στην καλύτερη φυσική κατάσταση (είχε μικροπροβλήματα υγείας στο τεστ) και ο ίδιος δήλωσε ότι η όλη εμπειρία ήταν θετική. «Η μοτοσυκλέτα είναι καλή, ξύπνησα σήμερα το πρωί και δεν ξέρω αν κρύωσα ή κάτι τέτοιο, πάντως νιώθω λίγο παράξενα!», σχολίασε ο Τεξανός άσος.

 

«Κάναμε λίγες αλλαγές για να είμαστε πιο άνετα αλλά σε γενικές γραμμές είναι καλή. Η απόδοση της δύναμης είναι ομαλή και πολύ κοντινή σε αυτό που είχα συνηθίσει πέρυσι (σ.σ. στην Yamaha). Η μεγάλη διαφορά έγκειται στο πως σχεδιάζονται τα πράγματα σήμερα… η ομαλή απόδοση και η συμπεριφορά του κινητήρα!»

 

«Δεν ξέρω ακόμα», απάντησε ο Edwards όταν ερωτήθηκε για την ενδεχόμενη αλλαγή στο Misano. «Πρέπει να μιλήσω πρώτα με το αφεντικό της ομάδας, τον Giovanni (Cuzari), να το συζητήσουμε και να καταλήξουμε στην απόφασή μας… αλλά νομίζω ότι αυτό θα γίνει, γι’ αυτό άλλωστε την δοκιμάσαμε!»

 

Επόμενο άρθρο »

Χωρίς έκτακτες συμμετοχές η Suzuki το 2013

« Προηγούμενο άρθρο

Lorenzo και Pedrosa για Τίτλο!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα