• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Checa: Το παιχνίδι είναι άνισο!
Οι πτώσεις έρχονται γιατί χάνουμε στην ευθεία
Νέα 10/09/2012 - 15:28

Ο Carlos Checa θεωρεί ότι η πτώση του στον πρώτο αγώνα του Nurburgring, είναι συνέπεια του γεγονότος ότι πρέπει να πιέζει την Ducati του στο όριο για να καλύπτει το έδαφος που χάνει στην ευθεία. Ο Ισπανός είναι σε πολύ δύσκολη θέση και χρειάζεται ένα θαύμα για να καταφέρει να υπερασπιστεί τον Τίτλο του ως Παγκόσμιος Πρωταθλητής. Μάλιστα, ο Checa εμφανίστηκε χολωμένος και υπογράμμισε ότι «… το παιχνίδι είναι άνισο!» διότι αναγκάζεται να πιέσει στις στροφές για να καλύπτει τον χρόνο που χάνει στην ευθεία με την εμφανώς πιο αργή μοτοσυκλέτα του.

 

«Κάναμε αυτό που έπρεπε να κάνουμε, να πιέσουμε δυνατά για να μείνουμε μαζί με τους μπροστά…», παραδέχτηκε ο Checa «Μετά ήρθε η πτώση και ήταν πολύ κρίμα, διότι είχα κάνει καλή αρχή και είχα καλό ρυθμό. Όταν μπήκα και πάλι στην πίστα, βρήκα ξανά τον ρυθμό μου και κατάφερα να περάσω αρκετούς οδηγούς κατά την διάρκεια του αγώνα. Δεν ήταν εύκολο διότι στην πτώση έσπασε το μαρσπιέ, αλλά θεωρώ ότι έκανα έναν καλό αγώνα από την τελευταία θέση και στο τέλος κατάφερα να πάρω μερικούς βαθμούς. Ο δεύτερος αγώνας ήταν καλύτερος, όσον αφορά στην τελική κατάταξη, αλλά δεν μπορούμε να τα βάλουμε με τους υπόλοιπους που ξεφεύγουν στην επιτάχυνση… κατά την γνώμη μου είναι ένας άνισος αγώνας! Πρέπει να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε και να κάνουμε ό,τι μπορούμε με ό,τι έχουμε στην διάθεσή μας… να πιέζουμε την μοτοσυκλέτα μας στο όριο και να βλέπουμε κάθε φορά τι θα γίνει»

 

Τα λόγια του Checa επανέλαβε και ο Genesio Bevilacqua, ο οποίος – όπως σας έχουμε γράψει – επανειλημμένως απειλεί να αποχωρήσει με την ομάδα του από το Πρωτάθλημα, αν δεν επέλθει ισορροπία…

 

«Δύο δύσκολοι αγώνες για εμάς, ειδικά ο πρώτος», σχολίασε το αφεντικό της Althea «Ο Carlos έπεσε αλλά αυτό έχει γίνει συνήθεια πια, καθώς είναι σταδιακά όλο και πιο δύσκολο να αγωνίζεται ενάντια στις τετρακίλυνδρες. Στον δεύτερο αγώνα και οι δυο οδηγοί ήταν πιο προσεκτικοί και κατάφεραν να εκμεταλλευτούν σε μεγάλο βαθμό ό,τι είχαν στην διάθεσή τους, αλλά – όπως είδαμε στο τελευταίο κομμάτι – έφταναν τις τετρακίλυνδρες στις στροφές, μόνο και μόνο για να χάσουν στις ευθείες… αυτό δεν είναι λάθος αυτών που είναι πιο γρήγοροι από εμάς, απλά έχουμε αυτό το θέμα από την αρχή της χρονιάς. Θα προσπαθήσουμε να παλέψουμε μέχρι τέλους και να κάνουμε μερικούς δυνατούς αγώνες, με την ελπίδα ότι η κατάσταση αυτή θα αλλάξει στο μέλλον…»

 

Επόμενο άρθρο »

Κι όμως δεν έπεσε ο Davies

« Προηγούμενο άρθρο

Μηδέν στο σύνολο για Melandri

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα