• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Μηδέν στο σύνολο για Melandri
Έχασε πολύτιμο έδαφος στην μάχη για τον Τίτλο
Νέα 10/09/2012 - 15:21

Παρά το γεγονός ότι ο Melandri έχασε την πρώτη θέση από τον συμπατριώτη του Biaggi, με τις δυο πτώσεις του σε ισάριθμους αγώνες, ο αναβάτης της BMW δείχνει σίγουρος ότι θα καταφέρει να βρει τον ρυθμό του στην Πορτογαλία! Ο Melandri ήταν αποφασισμένος να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα στον εντός έδρας αγώνα της ομάδας του, ωστόσο δεν έδειχνε πολύ άνετα στην μοτοσυκλέτα του. Παρ’ όλα αυτά κρατούσε την τρίτη θέση σταθερά, όταν έχασε το μπροστινό στο φρενάρισμα και αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τον πρώτο αγώνα…

 

Στον δεύτερο, ο Melandri έδειχνε ότι θα ανέβαινε και πάλι στην κορυφή της βαθμολογίας – μετά και την πτώση του Biaggi στον πρώτο γύρο – ωστόσο, και ενώ κέρδιζε έδαφος, τη στιγμή που ήταν πρώτος, έχασε πάλι το μπροστινό στην 11η στροφή και εγκατέλειψε για δεύτερη φορά το Σ/Κ και τέταρτη συνολικά φέτος. Η διαφορά του από τον Biaggi είναι στους 9,5 βαθμούς πλέον, αλλά ο Ιταλός της BMW παραδέχεται ότι μετά τις πτώσεις του, τα πράγματα έχουν γίνει περίπλοκα.

 

«Ήταν η πρώτη μου φορά που δεν παίρνω βαθμούς σε ένα Σ/Κ», υπογράμμισε ο Melandri «Ήταν δυο διαφορετικοί αγώνες, με το ίδιο όμως αποτέλεσμα. Είμαι πολύ απογοητευμένος για την ομάδα μηχανικών μου που δούλεψαν σκληρά. Στον πρώτο αγώνα δυσκολεύτηκα με την πρόσφυση στο πίσω μέρος και έχανα αρκετά σε σχέση με τα παιδιά μπροστά κι έτσι προσπαθούσα να τους προλάβω στα φρένα. Φρέναρα δυνατά σε κάθε στροφή, αλλά στην 8η έχασα τον μπροστινό… Στον δεύτερο αγώνα δεν ξέρω ακόμα τι προκάλεσε την πτώση μου. Ήμουν στην ευθεία και έχασα το μπροστινό. Ήταν παράξενο. Τώρα θα γεμίσω τις μπαταρίες μου και θα παλέψω εκ νέου στην Πορτογαλία».

 

Πάντως από μπροστινό έπεσε και ο ομόσταυλός του Haslam, γεγονός που μπορεί να σημαίνει ότι κάτι δεν πήγε καλά με τις ρυθμίσεις που επέλεξε η ομάδα ή ότι η τύχη δεν ήταν με το μέρος της, στον εντός έδρας αγώνα. 

 

Επόμενο άρθρο »

Checa: Το παιχνίδι είναι άνισο!

« Προηγούμενο άρθρο

Πρώτος ξανά ο Biaggi!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα