• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Aragon Moto3, ΕΔ1: Μπροστά ο Oliveira!
Βρεγμένη πίστα και κόκκινη σημαία! 22ος ο Σίσσης
Νέα 28/09/2012 - 13:04

Τα πρώτα ελεύθερα της μικρής κατηγορίας του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος, έγιναν σε δύσκολες συνθήκες εξαιτίας της βρεγμένης πίστας, με τον Oliveira – παρά την πτώση του – να καταφέρνει να κάνει τον καλύτερο χρόνο, μπροστά από τους Salom και Folger!

 

Ο Πορτογάλος αναβάτης, ο οποίος είναι στην ένατη θέση της βαθμολογίας, ήταν ο καλύτερος στο βρεγμένο και σημειώνοντας 2.11.415 πάνω στην Suter Honda του, κατάφερε να πάρει την πρώτη θέση, λίγο πριν πέσει! Από την πτώση είχαμε διαρροή λαδιού, με την κόκκινη σημαία να υψώνεται(4.29 λεπτά πριν το τέλος) μετά και την πτώση του Adrian Martin και τους υπεύθυνους πίστας να καθαρίζουν τα υπολείμματα και το λάδι.

 

Στην δεύτερη θέση, πίσω από τον Oliveira, συναντούμε τον Salom ο οποίος έμεινε 1.335 πίσω από τον Πορτογάλο, με τον Folger να έρχεται τρίτος με διαφορά στο 1.424! Ο Cortese ήταν ο 4ος ταχύτερος, με τον ομόσταυλό του, Kent, να ολοκληρώνει την πρώτη πεντάδα. Ο Θανάσης έμεινε στην 22η θέση, χωλαίνοντας με τις ρυθμίσεις της μοτοσυκλέτας του και χωρίς να καταφέρνει να βρει τον καλό του εαυτό στο βρεγμένο. Η διαφορά του από την κορυφή διαμορφώθηκε στα 4.719 δευτ.

 

Εξαιτίας της κόκκινης σημαίας, τα ελεύθερα σε MotoGP και Moto2 θα καθυστερήσουν σημαντικά, καθώς ο Capirossi και οι υπεύθυνοι ασφαλείας ήθελαν να είναι απολύτως σίγουροι ότι η πίστα θα είναι έτοιμη για τους αναβάτες του MotoGP και της Moto3, που ακολουθούν.

 

Αναλυτικά οι χρόνοι των οδηγών στο συνοδευτικό αρχείο!

 

Επόμενο άρθρο »

Aragon ΕΔ1: Hayden & Rossi στη βρεγμένη πίστα

« Προηγούμενο άρθρο

ΠΠΤ Superstock φωτο & βαθμολογία

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα