• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Επιβλητικός ο Pedrosa!
Ήμουν ήρεμος και πολύ συγκεντρωμένος!
Νέα 30/09/2012 - 14:03

Ο Dani Pedrosa επέστρεψε δριμύτερος μετά τους 0 βαθμούς στο Misano και στην πίστα της Aragon έδειξε ότι ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα οριστικά, καταφέρνοντας να κάνει επίδειξη δύναμης με την Honda του και να αφήσει στην δεύτερη θέση έναν στρατηγικό Lorenzo, με διαφορά πάνω από 6 δευτερόλεπτα!

 

Η μεγαλειώδης εμφάνιση του Ισπανού της Honda στον σημερινό αγώνα, σηματοδοτεί την 4η του φετινή νίκη και την 19η συνολικά στην μεγάλη κατηγορία, μια μόλις ημέρα μετά την ημέρα των γενεθλίων του (Σάββατο)! «Σε γενικές γραμμές ήταν καλά, ειδικά μετά τα τόσα προβλήματα του τελευταίου αγώνα», υπογράμμισε ο Dani «Αυτό το Σ/Κ είχα μια πτώση και κατέστρεψα μια μοτοσυκλέτα, έτσι τα πράγματα δεν ήταν εύκολα για τους μηχανικούς, ωστόσο παρέμεινα ψύχραιμος και καλά συγκεντρωμένος. Ξεκίνησα καλά και κατάφερα να μείνω κοντά του, κρατώντας τον ρυθμό μου».

 

Ο Ισπανός έκλεψε την νίκη από τον Lorenzo στην 12η στροφή, με τον τελευταίο να μην κάνει καμμία προσπάθεια να ξαναπάρει το προβάδισμα – συμβιβαζόμενος μια χαρά με τους 20 πολύτιμους βαθμούς – ενώ στην συνέχεια ο Dani μεγάλωνε ακόμη περισσότερο την διαφορά του από τον δεύτερο.

 

«Προσπάθησα να διατηρήσω τον ρυθμό μου και να κάνω μερικούς καλούς γύρους, έτσι ήμουν σε θέση να χτίσω μια καλή διαφορά. Η μοτοσυκλέτα δουλεύει εξαιρετικά!», συνέχισε ο Pedrosa «Ειδικά στις στροφές ήταν πολύ καλή (η μοτοσυκλέτα), αν και αντιμετώπισα ορισμένα προβλήματα με τον συμπλέκτη όταν κατέβαζα ταχύτητες.  Ευχαριστώ τους μηχανικούς μου, τους οπαδούς μου και την οικογένειά μου… η νίκη είναι δική τους!»

 

Επόμενο άρθρο »

Checa και Giugliano δοκίμασαν την Panigale

« Προηγούμενο άρθρο

“Στρατηγικό” βάθρο για Dovi!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα