• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
“Στρατηγικό” βάθρο για Dovi!
Κυνηγά τον Stoner στην 3η θέση της βαθμολογίας!
Νέα 30/09/2012 - 22:11

Ο Dovizioso κράτησε τα νεύρα του στα τελευταία λεπτά του αγώνα και κατάφερε να επικρατήσει του εμφυλίου με τον ομόσταυλό του, Crutchlow, για μόλις 1/10 του δευτερολέπτου, με την 3η θέση του βάθρου να είναι η ανταμοιβή του για την προσπάθεια! «Ο Cal προσπάθησε να με προσπεράσει στους δυο τελευταίους γύρους…», θυμήθηκε ο Dovi. «Στην πραγματικότητα το προσπάθησε δυο φορές, αλλά δεν κατάφερε να σταματήσει την μοτοσυκλέτα σε καλό σημείο…!»

 

Στην ζεστή και στεγνή Aragon – μετά από τις προηγούμενες βροχερές ημέρες – ο Dovi ήταν πολύ χαρούμενος που κατάφερε να εξασφαλίσει μια θέση στο βάθρο, χαρίζοντας παράλληλα στους θεατές ωραίο θέαμα, στην μάχη του με τον Crutchlow! «Ήταν ωραία που πάλεψα μαζί του και είμαι χαρούμενος τόσο με την 3η θέση όσο και με την στρατηγική μου στον αγώνα, διότι ήμουν κάπως αργός σε μερικές στροφές…»

 

Τέσσερεις αγώνες μένουν μέχρι το τέλος και του φετινού Πρωταθλήματος και ο Dovizioso είναι στην 4η θέση της βαθμολογίας, ενώ αν δεν πάρει μέρος στο GP της Ιαπωνίας ο Stoner, ο Ιταλός της Tech 3 θα έχει την ευκαιρία να ξεπεράσει τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή, αφού υπολείπεται μόλις 7 βαθμούς από αυτόν! «Αυτό το βάθρο είναι πολύ σημαντικό γιατί δεν τα καταφέραμε να βρεθούμε εκεί στους τελευταίους δυο αγώνες… αυτό είναι πολύ σημαντικό και για την θέση μας στην βαθμολογία!», ολοκλήρωσε τις δηλώσεις του ο Dovi.   

 

Επόμενο άρθρο »

Επιβλητικός ο Pedrosa!

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Θετικό σημάδι…!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα