• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Θετικό σημάδι…!
Καλός ρυθμός χωρίς φθορά στα ελαστικά
Νέα 30/09/2012 - 21:15

«Είναι κρίμα για το λάθος στον πρώτο γύρο», παραδέχτηκε απερίφραστα ο Rossi με το πέρας του σημερινού αγώνα. Ο Ιταλός της Ducati στην προσπάθειά του να αποφύγει τον Rea, βγήκε εκτός και έχασε αρκετά δευτερόλεπτα… στην συνέχεια επανήλθε στον αγώνα και έχοντας καλό ρυθμό κατάφερε να σκαρφαλώσει 12 θέσεις ώστε να περάσει την καρώ σημαία στην 8η θέση της λίστας!

 

Για το περιστατικό με τον Rea σχολίασε: «Ήμουν λίγο πιο γρήγορος από τον Rea, αλλά φρέναρε λίγο νωρίτερα κι εγώ πήγα προς τα δεξιά. Δεν μπορούσε να με δει και με έσπρωξε στα κερμπ, έτσι πήγα ευθεία για να τον αποφύγω. Έπρεπε να πάω από μέσα, όχι απ’ έξω… Αν δεν συνέβαινε αυτό, θεωρώ ότι θα πάλευα με τον Bautista για την 6η θέση, που ήταν μέσα στις δυνατότητές μας σε αυτήν την πίστα».

 

Στην συνέχεια ανέφερε ότι το κλειδί του σταθερού του ρυθμού για όλον τον αγώνα, ένα θετικό σημάδι όπως ο ίδιος το χαρακτήρισε, ήταν κάποιες αλλαγές στο ζέσταμα! «Τα πράγματα πήγαν καλύτερα στον αγώνα παρά στα δοκιμαστικά, όταν και είχαμε προβλήματα στην επιτάχυνση, τόσο στο στεγνό, όσο και στο βρεγμένο. Κάναμε μερικές αλλαγές στο ζέσταμα και αυτό μας βοήθησε να έχουμε καλό ρυθμό σε όλη την διάρκεια του αγώνα, χωρίς να φθείρουμε πολύ τα ελαστικά. Αυτό είναι ένα θετικό σημάδι, δεδομένου ότι το ίδιο καταφέραμε να κάνουμε και στο Misano!»

 

Τέλος, ο Vale παραδέχτηκε ότι υπάρχει ακόμα πολύ δουλειά για την Desmosedici, ωστόσο τα δύσκολα πέρασαν (δεν έχει και την καλύτερη δυνατή παράδοση στην Aragon ο Rossi) και ανυπομονεί για τους επερχόμενους 3 συνεχόμενους αγώνες! «Έχουμε ακόμα πολύ δουλειά να κάνουμε, αλλά είναι αλήθεια επίσης ότι για εμάς, αυτή ήταν – ίσως – η δυσκολότερη πίστα από αυτές που έχουν μείνει, έτσι ελπίζουμε να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί σε 2 εβδομάδες στο Motegi!».

 

Επόμενο άρθρο »

“Στρατηγικό” βάθρο για Dovi!

« Προηγούμενο άρθρο

Συμβιβάστηκε ο Lorenzo

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα