• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Νέο Honda NSC50R
Το νέο sport scooter των 50cc
Νέα Αγοράς 02/10/2012 - 13:40

Η Honda παρουσίασε στο Σαλόνι Μοτοσυκλέτας στην Κολονία, ένα νέο sport scooter στα 50cc, το οποίο – όπως ευελπιστεί η εταιρεία – θα είναι σε θέση να προσελκύσει τόσο τους νεαρούς αναβάτες, που κοιτούν την εμφάνιση και το στυλ, όσο και το μεγαλύτερο κοινό, λόγω της αξιοπιστίας του αλλά και της λειτουργικότητάς του στην πόλη! Σύμφωνα με την Honda, το νέο scooter είναι ικανό να διανύσει 65χλμ με 1 λίτρο βενζίνης, δηλαδή συνολικά 273χλμ με το ντεπόζιτο χωρητικότητας 5,5 λίτρων!

 

Οι επιδόσεις οπωσδήποτε δεν ενθουσιάζουν με τον κινητήρα να αποδίδει 3,45 ίππους, ωστόσο λόγω του χαμηλούς βάρους – λίγο πάνω από τα 100 κιλά – είναι ικανός να δώσει νεύρο στο σκούτερ. Παράλληλα, το πλαίσιο χαρίζει σταθερότητα – σε αυτό συμβάλλουν και οι 14 ιντσών τροχοί – προσφέροντας απόλαυση στον αναβάτη. Η πρακτικότητα του σκούτερ κυμαίνεται σε υψηλά στάνταρ, ενώ και η οικονομία του μοντέλου είναι αξιοσημείωτη. Τέλος, πάνω στο NSC50R θα βολευτούν οδηγοί σχεδόν κάθε σωματότυπου!


Το νέο μοντέλο θα είναι διαθέσιμο σε λευκό και γκρι μεταλλικό, ενώ την παράσταση αναμένεται να κλέψει η έκδοση της φωτογραφίας, με τα αγωνιστικά χρώματα της Repsol Honda!

 

Επόμενο άρθρο »

Νέες STREET TRIPLE & STREET TRIPLE R

« Προηγούμενο άρθρο

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2012 20-28 Οκτωβρίου 2012

Χορηγοί