• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Νέες STREET TRIPLE & STREET TRIPLE R
Αποκαλύφθηκαν στην έκθεση Intermot
Νέα Αγοράς 04/10/2012 - 12:48

· Νέες ελαφρύτερες μοτοσυκλέτες Street Triple και Street Triple R αποκαλύφθηκαν

στην έκθεση Intermot.

· Ολοκαίνουργιο πλαίσιο για αιχμηρή συμπεριφορά, ευελιξία και ακρίβεια.

· Βέλτιστη κατανομή βάρους χάρη στην αλλαγή θέσης της εξάτμισης και την

αναθεωρημένη γωμετρία.

· Έως 6 κιλά μείωση βάρους στα επερχόμενα μοντέλα.

· Τρικύλινδρος κινητήρας 675κ.εκ και 106 ίππων γεμάτος χαρακτήρα. 68Nm ροπής.

· Προαιρετικό απενεργοποιούμενο ABS.

· Immobiliser στο στάνταρ εξοπλισμό.

· Εργοστασιακή εγγύηση δύο ετών/απεριόριστων χιλιομέτρων.

 

STREET TRIPLE

 

Η Street Triple αποτελεί μια από τις ιστορίες επιτυχίας των τελευταίων ετών με

αναρίθμητους επαίνους και την αναγνώριση ότι διαθέτει κορυφαία οδική συμπεριφορά και προσφέρει αξέχαστη οδηγική εμπειρία. Συνδυάζοντας το στυλ και το χαρακτήρα της Speed Triple με την ευελιξία της Daytona 675 σε ένα πακέτο με ελκυστική τιμή, κατέπληξε το μοτοσυκλετιστικό κόσμο όταν παρουσιάστηκε το 2007.

Για το 2013, η ολοκαίνουργια Street Triple έχει πλήρως επανασχεδιαστεί για ακόμη πιο συναρπαστικές βόλτες. Προάγγελος αυτής της αλλαγής είναι το νέο πλαίσιο. Ένα

ολοκαίνουργιο πλαίσιο διπλής αλουμινένιας δοκού συνδυάζεται με ένα υψηλής πίεσης χυτό υποπλαίσιο. Το πλαίσιο δεν είναι μόνο σκληρό και ανθεκτικό, είναι επίσης εξελιγμένο. Σχεδιασμένο για βέλτιστη δυναμική, ευελιξία και διασκεδαστική οδήγηση το πλαίσιο είναι ελαφρύτερο χάρη σε λιγότερα κομμάτια και λιγότερες συγκολλήσεις. Προεξέχουσα θέση στη νέα μοτοσυκλέτα έχει η χαμηλή ατσάλινη ανοξείδωτη εξάτμιση. Όχι μόνο προσθέτει στη νέα αιχμηρή εμφάνιση αλλά συνεισφέρει σημαντικά στην αναδιανομή του κέντρου βάρους καθώς και στη μείωση του βάρους. Ο έξυπνος σχεδιασμός και η βέλτιστη κατανομή του κέντρου βάρους επέτρεψε στους μηχανικούς να ‘πειράξουν’ τη γεωμετρία, μειώνοντας τη γωνία κάστερ σε 24.1º και αυξάνοντας το ίχνος κατά 0.5χιλ στα 99.6χιλ. Σαν σύνολο, οι αλλαγές προσφέρουν αιχμηρή δυναμική συμπεριφορά σε ένα πακέτο που εμπνέει εμπιστοσύνη, ζυγίζοντας μόνο 183 κιλά (πλήρης υγρών), μια σημαντική απώλεια βάρους 6 κιλών σε σχέση με το απερχόμενο μοντέλο.

Η φανταστική οδική συμπεριφορά της Street Triple υποβοηθείται από την ανάρτηση της KYB, με ανάποδο πιρούνι 41χιλ. Το φρενάρισμα έχουν αναλάβει οι διπλοί πλευστοί δίσκοι των 310χιλ εμπρός, με διπίστονες δαγκάνες Nissin. Ακόμη περισσότερη εμπιστοσύνη παρέχει το προαιρετικό ABS, το οποίο είναι πλήρως απενεργοποιούμενο ώστε να προσαρμόζεται στις εκάστοτε ανάγκες.

Στην καρδιά της Street Triple παραμένει ο υδρόψυκτος, 12-βάλβιδος, τρικύλινδρος

κινητήρας 675κ.εκ. Σε συνδυασμό με το κοντά κλιμακωμένο εξατάχυτο κιβώτιο ο

κινητήρας των 106PS στις 11,850σαλ αποδίδει όλη τη δύναμη που χρειάζεστε παρέχοντας ταυτόχρονα 68Nm γραμμικής ροπής. Παρά την τοποθέτησή της ως εισαγωγική μοτοσυκλέτα στην κατηγορία roadster της Triumph, η νέα Street Triple διαθέτει υψηλό επίπεδο εξοπλισμού ως στάνταρ. Στον εξοπλισμό υπάρχει immobiliser για υψηλό επίπεδο ασφάλειας. Τα πλήρη ψηφιακά LCD όργανα περιλαμβάνουν χρονόμετρο γύρου, προγραμματιζόμενη λυχνία αλλαγής σχέσης, στάθμη καυσίμου, ρολόι, ένδειξη σχέσης κιβωτίου, καθώς και στροφόμετρο και ψηφιακό ταχύμετρο. Τα όργανα έχουν επίσης τη δυνατότητα ένδειξης πίεσης ελαστικών σε περίπτωση τοποθέτησης του συστήματος ελέγχου πίεσης ελαστικών της Triumph.

Τρία μεταλλικά χρώματα είναι διαθέσιμα για τη νέα New Street Triple του 2013: Phantom Black, Crystal White και Caribbean Blue.

 

STREET TRIPLE R

Με έμφαση στην ελαφριά αίσθηση και την περισσότερη εμπλοκή του αναβάτη, η Street Triple R του 2013 πηγαίνει τα πράγματα σε νέο επίπεδο. Το ανεστραμμένο πιρούνι 41χιλ έχει πλήρως ρυθμιζόμενη προφόρτιση, απόσβεση επαναφοράς και συμπίεσης, ώστε οι έμπειροι αναβάτες να ρυθμίζουν τη μοτοσυκλέτα σύμφωνα με τις ανάγκες τους. Το πίσω αμορτισέρ είναι αντίστοιχα υψηλής ποιότητας, με ρυθμιζόμενη προφόρτιση και απόσβεση συμπίεσης. Διαθέσιμο προαιρετικά υπάρχει ABS με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, επιτρέποντας στον αναβάτη να διαλέγει το πώς θα εμπλέξει τα φρένα με τους διπλούς πλευστούς δίσκους των 310χιλ με τις ισχυρές τετραπίστονες ακτινικές δαγκάνες της Nissin. Το πακέτο φρένων μπορεί να ρυθμιστεί τόσο για την πίστα όσο και για το δρόμο, προσφέροντας εκπληκτική δύναμη φρεναρίσματος. Η αναθεωρημένη γεωμετρία των 23.4º / 95.0χιλ συμπληρώνει την εικόνα. Οπτικά, το μοντέλο R διαθέτει κόκκινο υποπλαίσιο, κόκκινες λωρίδες στους τροχούς και κόκκινες λεπτομέρειες στα καπάκια ψυγείου με το λογότυπο R.

Τρία μεταλλικά χρώματα είναι διαθέσιμα για τη νέα New Street Triple R του 2013:

Phantom Black, Crystal White και Matt Graphite.

 

ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΚΑΙ ΕΓΓΥΗΣΗ

Η σειρά γνήσιων αξεσουάρ της Triumph δίνει στους αναβάτες την ευκαιρία να

προσωποποιήσουν τη μοτοσυκλέτα τους. Μασκάκια, καρίνες και κοκοβιοί στο χρώμα της μοτοσυκλέτας δίνουν πιο σπορ και επιθετική εμφάνιση ενώ η Arrow έχει εξελίξει ένα ελαφρύ τελικό για βελτιωμένη απόδοση και μειωμένο βάρος. Άλλα βασικά αξεσουάρ είναι τα καθρεφτάκια αντίβαρων, κατεργασμένες CNC μανέτες συμπλέκτη και φρένου και quick shifter ‘plug and play’ που μπορεί να τοποθετηθεί στην Street Triple μέσα σε μερικά λεπτά.

Πλήρεις λεπτομέρειες για τις τιμές θα επιβεβαιωθούν στο τέλος Οκτωβρίου 2012, με τις πρώτες μοτοσυκλέτες να είναι διαθέσιμες για test ride στις εκθέσεις Triumph το Νοέμβριο του 2012.

Όπως με όλες τις μοτοσυκλέτες Triumph, οι νέες Street Triple και Street Triple R

συνοδεύονται από πλήρη εργοστασιακή εγγύηση 2 ετών χωρίς περιορισμό χιλιομέτρων.

 

Επόμενο άρθρο »

Suzuki V-Strom 1000 Concept

« Προηγούμενο άρθρο

Νέο Honda NSC50R

Χορηγοί