• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Suzuki V-Strom 1000 Concept
Tο νέο concept βασισμένο στο δημοφιλές V-Strom
Νέα Αγοράς 04/10/2012 - 16:18

Στο σαλόνι μοτοσυκλέτας στην Κολονία της Γερμανίας, παρουσιάστηκε το Suzuki V-Strom Concept! Η Suzuki εξέπληξε αρκετούς και στράφηκε – ως έμπνευση – στο πρώτο της μεγάλο on-off μοντέλο, το DR750S! Το αποτέλεσμα δεν είναι αμελητέο, καθώς ολόκληρη η μοτοσυκλέτα έχει επανασχεδιαστεί.

 

Όσον αφορά στην εμφάνιση, η νέα V-Strom 1000 είναι περισσότερο adventure-tourer, σε σύγκριση με τον προκάτοχό της. Επιπροσθέτως ο 1000cc κινητήρας έχει σχεδιαστεί από την αρχή και τώρα συμπεριλαμβάνει traction control! Περισσότερες λεπτομέρειες, όπως είναι λογικό, ακόμα δεν υπάρχουν. Πέρα από το μοτέρ, το αλουμινένιο πλαίσιο είναι ιδιαίτερα στυλάτο και πιο επιθετικό από ποτέ. Από την άλλη, το άνετο κάθισμα, ο ρυθμιζόμενος ανεμοθώρακας και οι μεγάλοι τροχοί (17΄) αποκαλύπτουν ότι το νέο μοντέλο – πέρα από το χώμα – είναι άνετο και στην άσφαλτο. Παράλληλα η ολοκαίνουργια μπαγκαζιέρα δένει άρτια με το όλο σύνολο, προσφέρει πλούσιο χώρο και μπαινοβγαίνει πολύ εύκολα.

 

Ξεκαθαρίζουμε ότι πρόκειται απλά για ένα concept και γι’ αυτό δεν υπάρχουν και περισσότερες πληροφορίες, με τους Ιάπωνες να υπόσχονται ότι θα βγει στην παραγωγή το 2014 και θα μπει στην αρένα, μαζί με τον δυνατό ανταγωνισμό στην κατηγορία των adventurers.

 

Επόμενο άρθρο »

Συμμετοχή της SYM στο scooter festival!

« Προηγούμενο άρθρο

Νέες STREET TRIPLE & STREET TRIPLE R

Χορηγοί