• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Japan Moto3 ΕΔ1: Γερμανική υπεροχή!
Δυο Γερμανοί μπροστά, στην 22η θέση ο Σίσσης
Νέα 12/10/2012 - 06:27

Στα πρώτα ελεύθερα στην πίστα της Ιαπωνίας – για την Moto3 – η μάχη με το χρονόμετρο ήταν υπόθεση δυο Γερμανών, με τον Folger να βγαίνει νικητής, αφήνοντας στην δεύτερη θέση τον Cortese! Οι αναβάτες της μικρής κατηγορίας επέλεξαν σλικ ελαστικά, με τον ήλιο που σταδιακά άρχιζε να βγαίνει να στεγνώνει την πίστα. Ο Folger κατάφερε να πάρει την πρώτη θέση με χρόνο 2.00.219, με τον Cortese να μένει πίσω για κάτω από 3/10. Στην πρώτη τριάδα πλασαρίστηκε ο Khairuddin, ο εντός έδρας του οποίου ακολουθεί στο ημερολόγιο Πρωταθλήματος!

 

Ο Vinales ήταν τέταρτος και θα θέλει να συνεχίσει το ίδιο δυνατά – και καλύτερα – στην συνέχεια για να διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες του για τον Τίτλο! Με διαφορά μικρότερη του μισού δευτερολέπτου από την κορυφή, συναντάμε τον Kent ενώ πίσω του βρέθηκε ο νεοφερμένο στην κατηγορία Fenati, για τον οποίο το Motegi είναι καινούργια πίστα. Ο Moncayo – στην 7η θέση – έκανε ακόμα μια παρουσία στην πρώτη δεκάδα, αφήνοντας στην 8η θέση τον Salom.

 

Την πρώτη δεκάδα ολοκλήρωσαν οι Oliveira και – η έκπληξη – ο Jack Miller! O Θανάσης, στην πρώτη του αναγνωριστική προσπάθεια στην ιδιαίτερη ιαπωνική πίστα, κατετάγη 22ος με καλύτερο χρόνο στα 2.02.397 και την διαφορά του από την κορυφή να διαμορφώνεται στα 2.1 δευτερόλεπτα.

 

Αναλυτικά τα αποτελέσματα στο συνοδευτικό μας αρχείο!

 

Επόμενο άρθρο »

Japan Moto2 ΕΔ1: Ισπανική κυριαρχία!

« Προηγούμενο άρθρο

3 Έλληνες στο γύρο του κόσμου με Vespa!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα