• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Spies: Δεν ξέρω τι να πω…
Απαρηγόρητος ο Αμερικανός μετά την νέα του ατυχία
Νέα 23/10/2012 - 12:24

Η φοβερά άτυχη χρονιά για τον Ben Spies συνεχίζεται χωρίς σταματημό… ο Τεξανός τραυμάτισε τον ώμο του σε μια πτώση στην Sepang, την Κυριακή που μας πέρασε και θα αναγκαστεί να χάσει τον αγώνα στο Phillip Island, τον προτελευταίο της χρονιάς.

 

Η ζημιά έγινε όταν ο Ben έπεσε μετά από ένα σφοδρό highside, καθώς έμπαινε στην πρώτη στροφή, στην βρεγμένη πίστα της Sepang. Ο Spies έπεσε με τον ώμο και μεταφέρθηκε αμέσως στο ιατρικό κέντρο. Όπως έγινε γνωστό, ο Αμερικανός της Yamaha υπέστη εξάρθρωση ώμου, αιμάτωμα στον ένα πνεύμονα και ένα σπασμένο πλευρό και βρίσκεται σήμερα στην Αμερική για θεραπεία. Η Yamaha έχει ήδη ανακοινώσει ότι – λόγω έλλειψης χρόνου – δεν θα έχει αντικαταστάτη στην Αυστραλία.

 

Να σημειώσουμε ότι η εξάρθρωση ώμου απαιτεί θεραπεία από 3 ως 8 εβδομάδες, ανάλογα με την σοβαρότητα του τραυματισμού κι έτσι υπάρχει πιθανότητα να δούμε τον Spies στην Βαλένθια. Εκεί όπου δυο ημέρες μετά τον τελευταίο αγώνα, θα διεξαχθεί το πολύ σημαντικό τεστ και ο Ben θα θέλει οπωσδήποτε να έχει λίγο χρόνο πάνω στην καινούργια του μοτοσυκλέτα.

 

Μαθαίνοντας τα νέα – και ενώ στην αρχή νόμιζε ότι ο τραυματισμός του δεν ήταν σοβαρός και δεν θα τον εμπόδιζε από το να συμμετάσχει στο Phllip Island, ο Spies ήταν πράγματι απαρηγόρητος… «Είμαι άφωνος… είχαμε μια τόσο δύσκολη σεζόν με απίστευτη δόση ατυχίας. Είμαστε πάντα εκεί έξω και δίναμε το 100% και αυτό θέλαμε – τόσο εγώ όσο και οι μηχανικοί μου – να συνεχίσουμε και στο Phillip Island. Έπεσα πολύ δυνατά την Κυριακή και τώρα είναι ξεκάθαρο ότι έχω μερικούς τραυματισμούς που χρειάζονται άμεση φροντίδα. Είναι απογοητευτικό που γυρίζω στην Αμερική, αντί να πάω στο Phillip Island, αλλά προφανώς είναι σημαντικό να λάβω την σωστή θεραπεία. Λυπάμαι για την ομάδα μου και είμαι ευγνώμων για όλη την σκληρή δουλειά και αυτό έχει κάνει η Yamaha μέχρι τώρα. H τωρινή μας κατάσταση δεν αντικατοπτρίζει την θέση που θα έπρεπε να είχαμε…»  

 

Επόμενο άρθρο »

Stoner: Θα κερδίσει ο καλύτερος!

« Προηγούμενο άρθρο

Sepang: Paddock girls!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα