• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Stoner: Θα κερδίσει ο καλύτερος!
“Τρέφω μεγάλο σεβασμό και για τους δυο τους”
Νέα 23/10/2012 - 14:24

O Παγκόσμιος Πρωταθλητής Casey Stoner, σε πρόσφατες δηλώσεις του, ανέφερε ότι τόσο ο Lorenzo, όσο και ο Pedrosa αξίζουν τον Τίτλο φέτος, προσθέτοντας ότι ο καλύτερος θα κερδίσει! Καθώς πλησιάζουμε στον προτελευταίο γύρο του Πρωταθλήματος, ο Lorenzo διατηρεί ένα προβάδισμα 23 βαθμών έναντι του συμπατριώτη του.

 

«Η μάχη μαίνεται για αρκετό καιρό τώρα», σχολίασε ο Stoner, ο τραυματισμός του οποίου δεν του επέτρεψε να πάρει μέρος σ’ αυτήν... «Είμαι σίγουρος ότι ήταν απογοητευτικό – για τον Dani – το γεγονός ότι βγήκε εκτός στο Misano, αλλά το ίδιο συνέβη στον Jorge στο Assen. Ο καλύτερος θα κερδίσει. Έχουν και οι δυο τους τον ίδιο αριθμό νικών. Είναι και οι δυο τους εξαιρετικά ανταγωνιστικοί φέτος. Ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει στο τέλος της σεζόν. Και οι δυο έχουν προχωρήσει πολύ, πάνω και πέρα από κάθε άλλον! Ειλικρινά τρέφω μεγάλο σεβασμό και για τους δυο τους και όπως είπα, ο καλύτερος θα κερδίσει…»

 

Ο Lorenzo, ο οποίος έχει στεφθεί Παγκόσμιος Πρωταθλητής το 2010 σε αντίθεση με τον Pedrosa που ακόμα ψάχνει τον πρώτο Τίτλο στην μεγάλη κατηγορία, δήλωσε σχετικά: «Ναι, νιώθω πίεση, αλλά θα ένιωθα ακόμα μεγαλύτερη αν ο Dani είχε τους ίδιους βαθμούς με εμένα, ή προηγούνταν. Έχω ένα προβάδισμα 23 βαθμών. Βέβαια αν πέσω στην Αυστραλία, τα δεδομένα αλλάζουν, αλλά ελπίζω να είμαι και πάλι στο βάθρο».

 

Ο Casey, o oποίος θέλει να κλείσει την καριέρα του με μια νίκη (την 6η συνεχόμενή του) στην Αυστραλία, μπροστά στους συμπατριώτες του, δείχνει αμφίβολος και σκεπτικός, λίγες ημέρες πριν τον αγώνα: «Δεν ξέρω τι να περιμένω στ’ αλήθεια… ξέρουμε ότι δεν είμαστε 100% έτοιμοι και για να κερδίζεις σε αυτό το επίπεδο, τα πάντα πρέπει να είναι στο 100%. Ακόμα δεν οδηγώ τόσο άνετα, όσο θα ήθελα…»

 

Επόμενο άρθρο »

Ένας χρόνος χωρίς τον Marco…

« Προηγούμενο άρθρο

Spies: Δεν ξέρω τι να πω…

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα