• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Το χειρότερο MotoGP!
Οι αγώνες είναι βαρετοί… δύσκολα μένω ξύπνιος!
Νέα 24/10/2012 - 11:47

Ο 9 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής, Valentino Rossi, κριτικάρει την μεγάλη κατηγορία Πρωταθλήματος ως “βαρετή” και ζήτησε να γίνουν επειγόντως αλλαγές στο καλύτερο Πρωτάθλημα αγώνων ταχύτητας μοτοσυκλέτας. Ο 33χρονος αναβάτης της Ducati, αστειεύτηκε λέγοντας ότι “είναι πολύ δύσκολο να παραμείνω ξύπνιος” κατά την διάρκεια των αγώνων, θεωρώντας μάλιστα ότι η φετινή χρονιά είναι η χειρότερη όλων, στα 12 χρόνια παρουσίας του στο Πρωτάθλημα!

 

Ο Rossi υπογράμμισε στο BBC Sport: «Πρέπει να αλλάξουν πολλά στο μέλλον. Τώρα είναι η χειρότερη στιγμή του MotoGP, από τότε που ήρθα το 2000! Είναι η πιο βαρετή στιγμή! Οι αγώνες είναι αρκετά άσχημοι…» Φέτος, 2 αναβάτες – οι Lorenzo και Pedrosa – έχουν κερδίσει 12 από τους 16 αγώνες μέχρι τώρα. Ο μόνος άλλος που έχει κερδίσει αγώνα φέτος, είναι ο ομόσταυλος του Pedrosa, ο Stoner, με τον Rossi να τονίζει ότι πρέπει να γίνουν βήματα για να εξασφαλιστεί η ανταγωνιστικότητα της κατηγορίας.

 

«H Moto3 είναι πολύ συναρπαστική, η Moto2 είναι φανταστική και από την άλλη, στο MotoGP είναι πολύ δύσκολο να μείνεις ξύπνιος!», σχολίασε «Πρέπει να γίνουν αλλαγές. Το επίπεδο είναι φανταστικό. Οι μοτοσυκλέτες είναι πολύ γρήγορες, οι αναβάτες είναι πολύ γρήγοροι, αλλά είναι όλα “πολύ τέλεια…”» Ο Vale, ο οποίος δεν έχει ανέβει στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου από την Μαλαισία το 2010, πέρασε δυο δύσκολα χρόνια με την Ducati και θα επιστρέψει στην Yamaha, δίπλα στον Lorenzo, το 2013. «Δεν είναι η ώρα, για την καριέρα μου, να δυσκολεύομαι έτσι σε κάθε Σ/Κ. Θα είναι δύσκολο, αλλά θεωρώ ότι έχω την δυνατότητα να κερδίσω μερικούς αγώνες του χρόνου!», ολοκλήρωσε ο Ιταλός σούπερ-σταρ

 

Επόμενο άρθρο »

Ο Pedrosa ψάχνει την 4η συνεχόμενη νίκη!

« Προηγούμενο άρθρο

Finsterbusch και Alt στην Kiefer Racing το 2013

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα