• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Pedrosa ψάχνει την 4η συνεχόμενη νίκη!
“Ελπίζω να κάνω καλό αγώνα στο Phillip Island”
Νέα 24/10/2012 - 12:16

O Dani Pedrosa θα βρεθεί στην Αυστραλία, αυτό το Σ/Κ, με σκοπό να εντείνει την πίεσή του στον πρωτοπόρο της βαθμολογίας, Jorge Lorenzo, στην μάχη που δίνουν οι δυο τους για τον Τίτλο του Παγκόσμιου Πρωταθλητή. Ο άσος της Honda έχει κερδίσει στους τρεις τελευταίους αγώνες και έχει καταφέρει να μειώσει την διαφορά του από τον Jorge, στους 23 βαθμούς με δυο αγώνες να απομένουν για το τέλος.

 

Για την ώρα, ο Pedrosa είναι – αναμφισβήτητα – ο πιο φορμαρισμένος αναβάτης της μεγάλης κατηγορίας, με πέντε νίκες στους τελευταίους έξι αγώνες του Πρωταθλήματος. Ωστόσο, ο Ισπανός διεκδικητής του Τίτλου, για να στεφθεί Παγκόσμιος Πρωταθλητής πρέπει να κάνει το λάθος ο εκπληκτικά σταθερά – φέτος – Jorge Lorenzo. «Το Phillip Island είναι μια πολύ ωραία πίστα, ειδικά με αυτές τις μοτοσυκλέτες που μπορείς να αφήσεις το πίσω να γλιστρήσει», σχολίασε ο Dani, μοναδικός στόχος του οποίου είναι να τερματίσει μπροστά από τον Jorge.

 

«Η δομή της πίστας κάνει τους αγώνες εξαιρετικούς, έτσι ελπίζω να είμαστε τυχεροί και να δουλέψει πολύ καλά η μοτοσυκλέτα στην συγκεκριμένη πίστα. Έχω πολύ καλές αναμνήσεις από εκεί, το 2004 και 2005 (σ.σ. εξασφάλισε τους δυο Παγκόσμιους Τίτλους του στην Αυστραλία εκείνες της χρονιές, στα 250cc) και εύχομαι να κάνω έναν καλό αγώνα».

 

Επόμενο άρθρο »

Για το 6 στα 6 ο Stoner!

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Το χειρότερο MotoGP!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα