• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Για το 6 στα 6 ο Stoner!
Για 6η συνεχόμενη χρονιά θέλει νίκη στην Αυστραλία
Νέα 24/10/2012 - 12:49

Ο Casey προσβλέπει στην 6η του νίκη μέσα στο Phillip Island, χωρίς όμως να περιμένει ότι αυτή θα έρθει εύκολα… Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής, ο οποίος θα αποχωρήσει από τους αγώνες στο τέλος της χρονιάς, επέστρεψε στην Ιαπωνία, μετά τον τραυματισμό του στον αστράγαλο, και κατάφερε το περασμένο Σ/Κ (στην Μαλαισία)  να ανέβει στο τρίτο σκαλί του βάθρου, τερματίζοντας πίσω από τον Pedrosa και Lorenzo.

 

O Casey θα ήθελε όσο τίποτα να ολοκληρώσει την καριέρα του στο MotoGP με μια μεγαλειώδη νίκη στην Αυστραλία, ωστόσο ο 27χρονος αναβάτης υιοθετεί μια προσεκτική προσέγγιση στο ζήτημα, λίγες ημέρες πριν τον προτελευταίο αγώνα της χρονιάς. «Έχουμε πραγματικά δυσκολευτεί με το set-up της μοτοσυκλέτας μας, στους δυο προηγούμενους αγώνες και είμαι αρκετά απογοητευμένος με αυτό», σχολίασε ο Αυστραλός

 

«Πάντοτε όμως φαίνεται ότι βρίσκουμε τον ρυθμό μας στο Phillip Island, αλλά αυτό δεν περιμένω να γίνει εύκολα φέτος. Ευτυχώς η πίστα είναι αριστερή και έχουμε πολύ λιγότερο chattering σ’ αυτήν την κατεύθυνση. Επίσης δεν υπάρχουν και τόσες κοφτές στροφές, έτσι το δεξί μου πόδι μπορεί να ανταπεξέλθει καλύτερα. Δεν είμαι ακόμα στο 100% και χρειάζομαι χρόνο για να ανακτήσω την δύναμή μου, έτσι δεν είμαι σίγουρος τι να περιμένω αυτό το Σ/Κ. Θα βάλουμε τα δυνατά μας και θα δούμε τι θα γίνει».

 

Επόμενο άρθρο »

Η Αυστραλία μας υποδέχεται...

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Pedrosa ψάχνει την 4η συνεχόμενη νίκη!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα