• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Νίκη-Δικαίωση για την Leatt!
Από το Ευρωπαϊκό Γραφείο Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας
Νέα Αγοράς 02/11/2012 - 15:11

Δελτίο Τύπου

 

Η Leatt Corporation, μια σχεδιαστική εταιρεία και παγκόσμιος διανομέας προστατευτικού υλικού για αθλήματα και lifestyle δραστηριότητες, με βάση την βραβευμένη Leatt-Brace® πατέντα για προστασία του λαιμού, ανακοίνωσε ότι το Δίπλωμα Ευρεσιτεχνίας Νο. 1696842 για την προστασία του αυχένα έγινε δεκτό από το Ευρωπαϊκό Γραφείο Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας (ΕΓΔΕ). Η σχετική πατέντα ανήκει στην Xceed Holdings CC με αποκλειστική άδεια χρήσης από την Leatt.

 

Η Alpinestars S.P.A. σε αρκετές περιπτώσεις αμφισβήτησε την γνησιότητα της πατέντας αυτής, ισχυριζόμενη ότι δεν ήταν καινούργια ή καινοτόμα. Στις 10 Οκτωβρίου του 2012, το ΕΓΔΕ απέρριψε τα επιχειρήματα της Alpinestars, μετά από σχετική ακρόαση και διατήρησε την ευρεσιτεχνία της Xceed ως έχει. Ο Sean Macdonald, Διευθύνων Σύμβουλος της Leatt Corporation, δήλωσε: "Είμαστε ικανοποιημένοι που το ΕΓΔΕ επικύρωσε την πατέντα. Επενδύουμε σημαντικά στην εξέλιξη της τεχνολογίας μας και των προϊόντων μας. Η πνευματική ιδιοκτησία είναι σημείο κλειδί στην δουλειά μας και περιμένουμε από τους ανταγωνιστές μας να σέβονται τα δικαιώματά μας".

 

Σχετικά με την Leatt Corporation:

 

H Leatt Corporation αναπτύσσει, διανέμει και εμπορεύεται προστατευτικό υλικό και βοηθητικά προϊόντα, για όλες τις μορφές αθλητισμού, με ειδίκευση στα extreme motor sports. Το Leatt-Brace® είναι ένα βραβευμένο σύστημα προστασίας αυχένα, που θεωρείται χρυσό πρότυπο - στην προστασία λαιμού - για όλους όσοι φορούν κράνος ως μέσο προστασίας. Σχεδιάστηκε για όσους συμμετέχουν σε extreme sports, οδηγούν μοτοσυκλέτες, ποδήλατα, mountain bikes, καρτ, κ.λπ. 

Για περισσότερες πληροφορίες: www.leatt-corp.com / www.leatt.com

Για πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα Leatt στην ελληνική αγορά: www.tzortzopoulos.gr 

 

Επόμενο άρθρο »

Μια πρώτη ματιά στην MV Agusta Rivale

« Προηγούμενο άρθρο

Νέα μοντέλα AGV!

Χορηγοί