• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Μια πρώτη ματιά στην MV Agusta Rivale
Κυκλοφόρησε η πρώτη επίσημη φωτογραφία
Νέα Αγοράς 03/11/2012 - 16:00

Αυτό που βλέπετε εδώ, είναι η επίσημη φωτογραφία της νέας MV Agusta Rivale, μιας μοτοσυκλέτας που αναμένουμε να δούμε στην έκθεση Μιλάνου (EICMA 2012) και η οποία θα είναι διαθέσιμη από το φθινόπωρο του 2013. Δύναμη στην νέα Rivale θα δίνει η 800cc εκδοχή του τρικύλινδρου 675cc μοτέρ, από την F3 και την Brutale 675.

 

Αυτό που προκαλεί εντύπωση από το παραπάνω σχέδιο, είναι οι ξεκάθαρες επιρροές από Ducati… βέβαια – πριν προχωρήσουμε – να τονίσουμε ότι πρόκειται για σχέδιο και ως εκ τούτου, το τελικό αποτέλεσμα μπορεί να είναι διαφορετικό! Το πίσω μέρος, με τα φώτα εκατέρωθεν και το χαρακτηριστικό σημείο της πινακίδας, θυμίζει την Diavel, ενώ το φέρινγκ μπροστά και τα προστατευτικά των χεριών, μας φέρνουν στον νου Hypermotard… Σύμπτωση;

 

Πέρα όμως από αυτές τις ομοιότητες με τον αντίπαλο της MV Agusta, υπάρχουν και συγκεκριμένοι τομείς που καταδεικνύουν την MV ταυτότητα του συγκεκριμένου μοντέλου. Ο χρωματικός συνδυασμός κόκκινου-άσπρου είναι εμφανώς MV, ενώ και η τριπλή πλαϊνή εξάτμιση αφήνουν λίγα περιθώρια αμφισβήτησης για την καταγωγή της. Αν μπορούμε να κρίνουμε από το σχέδιο αυτό, τότε η νέα Rivale θα διαθέτει ανάρτηση της Ohlins και ακτινικές δαγκάνες της Brembo. Περισσότερα μετά την έκθεση του Μιλάνου στα μέσα του μήνα!

 

Επόμενο άρθρο »

Νέο PIAGGIO FLY

« Προηγούμενο άρθρο

Νίκη-Δικαίωση για την Leatt!

Χορηγοί