• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Νέα Harley-Davidson για την Ινδία
Με χωρητικότητα κοντά στα 500cc!
Νέα Αγοράς 04/01/2013 - 16:57

Όταν η Harley Davidson εισήλθε για πρώτη φορά στην αγορά της Ινδίας, είχε αποφασίσει να φέρνει τα ήδη υπάρχοντα μοντέλα της στη νέα αυτή προσοδοφόρα αγορά. Δεδομένου όμως ότι ο μέσος όρος κυβισμού στη χώρα, δεν ξεπερνά τα 200cc, ήταν αναπόφευκτο το γεγονός ότι η Harley Davidson θα αναγκαζόταν να αρχίσει την παραγωγή μικρότερου κυβισμού μοντέλων.

 

Παρά το γεγονός ότι τον περασμένο Μάιο, ο Managing Director της εταιρείας στην Ινδία, Anoop Prakash, είχε αρνηθεί κατηγορηματικά μια τέτοια κίνηση, όλα δείχνουν ότι με τη νέα χρονιά θα ανακοινωθεί ένα μικρού κυβισμού μοντέλο, η παραγωγή του οποίου θα ξεκινήσει το 2014, ενώ την ίδια χρονιά θα παρουσιαστεί στην Indian Auto Expo. Σύμφωνα με πληροφορίες από τα μέσα της χώρας, η νέα Harley θα εφοδιάζεται με έναν V-Twin χωρητικότητας κοντά στα 500cc, ενώ η τιμή της θα κυμαίνεται λίγο πάνω από 5.000 ευρώ (6.000 - 7.000 δολάρια)!

 

Το νέο μοντέλο, αν και αρχικά θα προορίζεται μόνο για την Ινδία, θα κάνει εν τέλει την εμφάνισή του και σε άλλες αγορές, χωρίς να έχει γίνει ξεκάθαρο αν μιλάμε μόνο για αναπτυσσόμενες αγορές ή και για τις αγορές της Ευρώπης και της Αμερικής. Φυσικά το έδαφος μόνο στρωμένο με ροδοπέταλα δεν θα είναι για τη νέα Harley, η οποία θα έχει να αντιμετωπίσει σκληρό ανταγωνισμό τόσο από την ΚΤΜ (390 Duke) αλλά και από την Kawasaki με την Ninja 250R.  

 

Επόμενο άρθρο »

Η νέα MSX 125

« Προηγούμενο άρθρο

Piaggio X10: Νέα γενιά GT

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα