• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η νέα MSX 125
Μια μοτοσυκλέτα για το νεανικό κοινό!
Νέα Αγοράς 10/01/2013 - 14:42

Δελτίο Τύπου

 

Το MSX 125 (“Mini Street X-treme 125”) συνεχίζει την παράδοση της αυθεντικής μοτοσυκλέτας ελεύθερου χρόνου με μικρούς τροχούς, την οποία εφηύρε η Honda το 1963 με το μοναδικό Monkey και εξέλιξε με τα Dax και Ape. 

 

Το MSX 125 κατασκευάζεται στην Ταϋλάνδη και είναι αρκετά μικρό ώστε να παρέχει άριστη ευελιξία, ωστόσο δίνει την αίσθηση μεγάλης μοτοσυκλέτας υιοθετώντας κάποια εξαρτήματα κανονικού μεγέθους. Συνδυάζει τα χαρακτηριστικά μιας μίνι και μιας κανονικής μοτοσυκλέτας, προσφέροντας συναρπαστική απόδοση με αξιόπιστο κράτημα και στυλ που ‘παντρεύει’ τη fun αίσθηση με το σκληροτράχηλο, αστικό χαρακτήρα. 

 

Ο κινητήρας του MSX 125 είναι ένας δοκιμασμένος και αποδοτικός 4χρονος 125 κ.εκ. με ψεκασμό, εξελιγμένος για ακόμη χαμηλότερη κατανάλωση και πιο ομαλή απόδοση ροπής και ισχύος, ενώ συνδυάζεται με μοτοσυκλετιστικό κιβώτιο ταχυτήτων 4 σχέσεων με συμπλέκτη. Τα μηχανικά μέρη περιβάλλει ένα συμπαγές σασί που αποτελείται από ανθεκτικό, ατσάλινο πλαίσιο, ανεστραμμένο πιρούνι εμπρός, πίσω ανάρτηση με μονό αμορτισέρ, υδραυλικούς δίσκους εμπρός - πίσω και ζάντες αλουμινίου 12 ιντσών σε φαρδιά ελαστικά χαμηλού προφίλ.

 

Επόμενο άρθρο »

Peugeot Vox 110: Επώνυμο και φθηνό

« Προηγούμενο άρθρο

Νέα Harley-Davidson για την Ινδία

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα