• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Wrooom 2013: Από αύριο η ομάδα της Ducati στο βουνό
Το MOTOGP WORLD θα είναι εκεί για το πιο άμεσο ρεπορτάζ
Νέα 13/01/2013 - 10:34

Αποστολή περιοδικό MOTOGP WORLD: Δημήτρης Διατσίδης 

 

Αύριο το πρωί ξεκινάει το 23ο Wrooom στην Madonna di Campiglio, το φημισμένο χιονοδρομικό κέντρο, όπου η ομάδα της Ducati Team θα συναντηθεί με την Scuderia Ferrari, για το παραδοσιακό πια “F1 & MotoGP Press Ski Meeting”.

Θα βρεθούν και οι οδηγοί που φέτος υποστηρίζονται από το εργοστάσιο της Ducati και αγωνίζονται με την ομάδα “Team Pramac”.

Για 8η συνεχόμενη χρονιά ο απεσταλμένος του περιοδικού MOTOGP WORLD θα είναι ανάμεσα στους 25 δημοσιογράφους που είναι προσκεκλημένοι από όλο τον κόσμο. Μάλιστα φέτος θα βρίσκεται και ο Βρετανός συνεργάτης του περιοδικού Mat Oxley, για ακόμη πιο πλήρη κάλυψη της εκδήλωσης που κάθε χρόνο σηματοδοτεί το ξεκίνημα της χρονιάς για το MotoGP.

 

Η Madonna di Campiglio στο Trentino στη βόρειο Ιταλία, η “καρδιά των Δολομιτών” είναι έτοιμη να υποδεχτεί ους οδηγούς της Ducati, τις μοτοσυκλέτες τους, τους επικεφαλής της εταιρίας και μαζί τους αντίστοιχους της Ferrari, αλλά χωρίς τα αυτοκίνητά τους.

Το πρόγραμμα του Wrooom 2013 ξεκινά Δευτ'ερα πρωί με την άφιξη του Αμερικανού Nicky Hayden και του Ιταλού Andrea Dovizioso, οι οποίοι την Τρίτη το πρωί θα δώσουν την επίσημη συνέντευξη τύπου. Το απόγευμα θα συναντηθούν με τους οπαδούς της ομάδας, που αναμένεται να φτάσουν στους Δολομίτες από όλα τα μέρη της Ιταλίας. Από την Τρίτη το απόγευμα οι εργοστασιακοί οδηγοί θα έχουν παρέα τους “Σπέσιαλ Προσκεκλημένους” φέτος, τους οδηγούς της ομάδας Pramac, ώστε να υπογραμμιστεί το γεγονός ότι φέτος το εργοστάσιο του Borgo Panigale θα έχει άμεση εποπτεία και της δορυφορικής ομάδας. Ο Αμερικανός Ben Spies και ο Ιταλός Andrea Iannone, θα ανεβούν επίσης στο βουνό.

Την Τετάρτη το πρωί το μάνατζμεντ της Ducati και της Ferrari θα δώσει συνέντευξη τύπου, που αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς θα είναι η πρώτη φορά που ο νέος Γενικός Διευθυντής του Ducati Corse, ο Γερμανός Bernhard Gobmeier, θα αποκαλύψει τα πλάνα για το 2013. Την Τετάρτη θα αποκαλυφθεί και η νέα Desmosedici GP13. Για πρώτη φορά στην ιστορία του Wrooom θα βρίσκονται εκεί 4 Desmosedici GP13, οι δύο εργοστασιακές και οι δύο δορυφορικές της Pramac.

Την Πέμπτη οι οδηγοί της Scuderia Ferrari, οι Fernando Alonso και Felipe Massa θα δώσουν τη δική τους συνεντευξη και την Παρασκευή το πρωί θα γίνει ο παραδοσιακός Αγώνας Σκι το πρωί, ενώ το απόγευμα οι οδηγοί της Formula 1 θα αντιμετωπίσουν τους οδηγούς του MotoGP σε έναν αγώνα καρτ που θα γίνει στην παγωμένη λίμνη στο κέντρο της Madonna di Campiglio. Το επίσης παραδοσιακό πάρτυ το βράδυ της ίδιας μέρας θα κλείσει το όλο πρόγραμμα.

 

Επόμενο άρθρο »

Dakar, περίληψη 7ης / 8ης ειδικής

« Προηγούμενο άρθρο

Ezpeleta: Στην κορυφή ο Rossi!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα