• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ανησυχεί για τον ώμο του ο Melandri
Ο πόνος δεν έχει φύγει ακόμα τελείως
Νέα 16/01/2013 - 11:21

Στον πρώτο αγώνα του Portimao, τον περασμένο Σεπτέμβρη, ο Marco Melandri είχε μια σφοδρή πτώση που τον έστειλε στο νοσοκομείο - με υποψίες για τραυματισμό στα νεφρά – και στη συνέχεια τον εμπόδισε να πάρει μέρος στον δεύτερο αγώνα του γύρου της Πορτογαλίας, εξαιτίας έντονων πόνων και στον ώμο του. Από τότε, ο Ιταλός αναβάτης παραπονείται για τους πόνους στον ώμο του, όπως αποκάλυψε στους followers του στο twitter.

 

Ο Melandri συνεχίζει τις φυσιοθεραπείες του και τώρα, παράλληλα με την προπόνησή του, για να είναι έτοιμος τη νέα σεζόν, ωστόσο - όπως παραδέχτηκε και ο ίδιος – ο πόνος από τον ώμο του δεν έχει αποχωρήσει τελείως. Ως εκ τούτου, η BMW Italia έχει προγραμματίσει ένα fitness test για τον Ιταλό, σήμερα, στη νότια Ιταλία, παρά το γεγονός ότι ο καιρός και στη γειτονική μας χώρα έχει επιδεινωθεί.

 

Θυμίζουμε ότι το νέο Πρωτάθλημα θα ξεκινήσει τον επόμενο μήνα στο Phillip Island και ο Marco Melandri θα έχει στη διάθεσή του ένα μήνα για να βρεθεί στην καλύτερη δυνατή φυσική κατάσταση πριν την έναρξη της νέας σεζόν.

 

Επόμενο άρθρο »

SBK: Αλλάζει ημερομηνία ο γύρος της Ινδίας

« Προηγούμενο άρθρο

Wrooom 2013: H παρουσίαση της Ducati στο βουνό

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα