• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK: Αλλάζει ημερομηνία ο γύρος της Ινδίας
Προγραμματίστηκε αρχικά στις 10 και μετά στις 17 Νοέμβρη!
Νέα 16/01/2013 - 12:20

Μετά την είδηση ότι ο γύρος της Ινδίας, προγραμματισμένος αρχικά για τις 10 Μαρτίου στη διεθνή πίστα Buddh, κινδύνευε να μην γίνει εξαιτίας οικονομικών και γραφειοκρατικών προβλημάτων, η Dorna κάλεσε έκτακτη σύσκεψη αυτή την εβδομάδα και η λύση που δόθηκε ήταν να αναβληθεί και να μεταφερθεί στο τέλος του ημερολογίου αγώνων, στις 10 Νοεμβρίου, αντί στις 20 Οκτώβρη που είχε προγραμματιστεί ο γύρος της Jerez.

 

Έτσι, μετά την απόφαση αυτή, η Dorna θα έχει το χρόνο να διαπραγματευτεί με τους Ινδούς αλλά και οι ομάδες θα έχουν το διάστημα να συγκεντρώσουν τα απαιτούμενα χρήματα για το τελωνείο.

 

Στη συνέχεια όμως είχαμε την Παγκόσμια Ομοσπονδία να δημοσιεύει Δελτίο Τύπου – στο οποίο ουδεμία αναφορά για τα παραπάνω προβλήματα γίνεται – και να κάνει γνωστό ότι εν τέλει, ο Γύρος της Ινδίας θα διεξαχθεί στις 17 Νοεμβρίου και όχι στις 10, όπως προηγουμένως είχε αποφασίσει η Dorna, λόγω έλλειψης χρόνου για την εκπαίδευση των κριτών και του ιατρικού προσωπικού!

 

Ακολουθεί το δελτίο Τύπου από τη Παγκόσμια Ομοσπονδία:

 

«Ο Γύρος της Ινδίας, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα των Superbikes, μεταφέρεται από τις 10 Μαρτίου στις 17 Νοέμβρη, λόγω έλλειψης του απαιτούμενου χρόνου για να εκπαιδευτούν οι κριτές και το ιατρικό προσωπικό της πίστας. Αντιπρόσωποι της FIM θα βρίσκονται στην πίστα της Ινδίας από την 19η ως την 21η Ιανουαρίου, για να δρομολογήσουν τις τελευταίες λεπτομέρειες της έγκρισης και να βοηθήσουν στα σχετικά σεμινάρια για τις διαφορετικές απαιτήσεις που έχει η διοργάνωση ενός αθλητικού γεγονότος αυτού του επιπέδου».

 

Επόμενο άρθρο »

Ο γύρος του κόσμου με ένα Quadro 350D

« Προηγούμενο άρθρο

Ανησυχεί για τον ώμο του ο Melandri

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα