• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
H Pata Honda παρουσιάστηκε στην Verona
Rea, Haslam, Van Der Mark, Zanetti ήταν εκεί
Νέα 22/01/2013 - 09:36

Στην Έκθεση της Verona οι δύο ομάδες της Pata Honda για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Superbike και Supersport, παρουσίασαν τους οδηγούς και τα νέα χρώματα. 

Η ομάδα που διευθύνει ο Ronald ten Kate είναι Ολλανδική, οι μοτοσυκλέτες Ιαπωνικές και οι χορηγοί Pata, Tonello Energie και Barracuda Ιταλοί.

Η Honda CBR1000RR Fireblade λοιπόν στα νέα της φετινά χρώματα με τους Jonathan Rea & Leon Haslam που είναι και οι δύο Βρετανοί, έκλεψαν την παράσταση στην Motor Bike Expo της Verona. Αμέσως μετά ο Ολλανδός Michael van der Mark και ο Ιταλός Lorenzo Zanetti βρέθηκαν δίπλα στις Honda CBR600RR.

 

“Είναι μια πραγματικά συναρπαστική στιγμή” είπε ο Rea. “Νομίζω ότι οι μοτοσυκλέτες και τα δερμάτινά μας είναι πολύ όμορφα και γνωρίζουμε ότι ε΄χουν γίνει μερικές σημαντικές εξελίξεις στις CBR φέτος, έτσι δεν μπορώ να περιμένω το πότε θα αρχίσει η αγωνιστική σεζόν”.

Ο Haslam συμπλήρωσε: “Είναι σπουδαίο για μένα να βρίσκομαι πάλι με μια Honda για το 2013 και είμαι πραγματικά χαρούμενος με τον σχεδιασμό της ομάδας Pata Honda. Έχουμε ένα τεστ στην Jerez αυτές τις μέρες, πριν όλα μεταφερθούν στην Αυστραλία. Ανυπομονώ για τον πρώτο αγώνα!”

 

Rea
Rea
Haslam
Haslam
Haslam
Haslam
Rea
Rea
Haslam
Haslam
Van der Mark
Van der Mark
Zanetti
Zanetti

Επόμενο άρθρο »

Η LCR Honda με 2 οδηγούς;

« Προηγούμενο άρθρο

O Checa κάνει το πρώτο θετικό βήμα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα