• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η LCR Honda με 2 οδηγούς;
Ο Cecchinello θέλει να έχει 2 αναβάτες από το 2014
Νέα 22/01/2013 - 11:06

Ο Lucio Cecchinello θέλει να επεκτείνει την ομάδα του από έναν αναβάτη σε δύο, σύμφωνα με πληροφορίες που διαβάσαμε στο gpone.com! Ο Ιταλός μάνατζερ σκέφτεται σοβαρά να πλαισιώσει τον Stefan Bradl με έναν ακόμα αναβάτη από το 2014 και μετά.

 

Ο Γερμανός άσος θα παραμείνει πάνω στη Honda RC213V που υποστηρίζεται από το εργοστάσιο, ενώ ο δεύτερος οδηγός θα βρεθεί πάνω στη σέλα της νέας μοτοσυκλέτας που θα παρουσιάσει το HRC – βασισμένη σε παραγωγής – και θα κοστίζει 1 εκατ. ευρώ. Ο Cecchinello έχει υπολογίσει ότι η δεύτερη μοτοσυκλέτα θα του κοστίσει 1.6 με 1.8 εκατ. ευρώ. Στα χρήματα αυτά συνυπολογίζεται η RC213V και οι 7 μηχανικοί της.

 

Το ερώτημα για το ποιος θα είναι ο αναβάτης, είναι πιο περίπλοκο. Ο Cecchinello έχει καταφέρει να κλείσει πολύ καλές χορηγίες για την LCR Honda, εν μέρει χάρη και στην ικανότητά του να πρωτοπορεί , όπως για παράδειγμα με το ηλεκτρονικό περιοδικό της ομάδας. Ήδη ο Cecchinello έχει μεγάλο ενδιαφέρον από χορηγό της Ασίας, ωστόσο αυτό θα προϋπόθετε ότι ο αναβάτης θα είναι από την Ασία. Βέβαια, και ενώ είναι αποδεκτό ότι η ασιατική παρουσία έχει αυξηθεί στο MotoGP, είναι παράλληλα αποδεκτό ότι οι αναβάτες της δεν είναι ακόμα έτοιμοι για τη μεγάλη κατηγορία.

 

Ο πιο ελπιδοφόρος είναι ο Zulfahmi Khairuddin, ωστόσο ο αναβάτης της Μαλαισίας θα βρίσκεται για μια ακόμη χρονιά στη Moto3, με τη Red Bull KTM, και χρειάζεται ακόμα 1-2 χρονιές προτού κάνει το μεγάλο άλμα στο MotoGP. Ίσως μια ακόμα αξιόλογη επιλογή, να αποτελεί ο Ιάπωνας Takaaki Nakagami, ωστόσο μένει να δούμε αν ένας Ιάπωνας θα γίνει αποδεκτός από χορηγό της Ασίας!

 

Επόμενο άρθρο »

O Lorenzo σε αγώνα ράλλυ στον πάγο

« Προηγούμενο άρθρο

H Pata Honda παρουσιάστηκε στην Verona

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα