• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
"Είπαν" στη Sepang
Ατάκες των οδηγών από τη Μαλαισία
Νέα 11/02/2013 - 14:33

Διαβάστε μερικές ατάκες των αναβατών - σε off the record δηλώσεις τους - κατά τη διάρκεια των δοκιμών στη Μαλαισία, που ολοκληρώθηκαν την περασμένη εβδομάδα.

 

"Στους τελευταίους πέντε γύρους της προσομοίωσης τους θέρισα!" - ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Jorge Lorenzo προειδοποιεί τους αντιπάλους του κάνοντας μια εκπληκτική προσομοίωση αγώνα την τελευταία ημέρα στη Sepang.

 

"10 γύροι ήταν αρκετοί για να καταλάβω ότι η Μ1 είναι η μοτοσυκλέτα μου!" - ο Valentino Rossi είναι εδώ!

 

"Είμαι σίγουρος, όχι μόνο λόγω της θέσης μου, αλλά εξαιτίας και της αίσθησης που έχω πάνω στη μοτοσυκλέτα" - ο Dani Pedrosa που πρώτευσε και τις τρεις ημέρες στη Μαλαισία.

 

"Θεωρούσα ότι θα μου έπαιρνε παραπάνω να προσαρμοστώ, αλλά σχεδόν από την αρχή ένιωσα άνετα πάνω στη μοτοσυκλέτα" - ο εντυπωσιακός Marc Marquez, από τον οποίο περιμένει πολλά το HRC.

 

"Μ' αρέσει η νοοτροπία του Marquez διότι στο μυαλό του - και κοιτώντας τον σήμερα - δείχνει σαν να θέλει να κερδίσει το Πρωτάθλημα στην πρώτη του απόπειρα" - ο Valentino Rossi μιλά με κολακευτικά λόγια για τον Ισπανό αναβάτη της Honda.

 

"Αύριο θα πονάω και για τρεις ημέρες θα περπατάω σαν τον John Wayne!" - ο Bradley Smith μετά το τέλος του τεστ.

 

"Είναι ξεκάθαρο, κοιτώντας τους χρόνους των πρώτων, ότι το φετινό Πρωτάθλημα θα είναι φανταστικό! Πιστεύω ότι ο καθένας από εμάς, που τερμάτισε στις πρώτες 7 θέσεις, θα έχει τη δυνατότητα να κερδίσει έναν αγώνα και πιστεύω ότι οι οπαδοί πρέπει να προετοιμαστούν για μια φανταστική χρονιά!" - ο Cal Crutchlow προβλέπει ένα συναρπαστικό Πρωτάθλημα, μετά την πρώτη ημέρα δοκιμών.

 

”Ήταν ωραία που ξανανέβηκα σε μοτοσυκλέτα. Ο ώμος μου βέβαια, μου υπενθύμισε ότι πρέπει να είμαι προσεκτικός!" - έγραψε στο twitter ο Ben Spies.

 

"Δυστυχώς χρειαζόμαστε χρόνο για να πετύχουμε κάτι μεγάλο" - ο Andrea Dovizioso ξέρει ότι τα αποτελέσματα δεν θα έρθουν μέσα σε μια νύχτα.

 

"Δεν κοιμήθηκα πολύ καλά κι έτσι ήρθα στην πίστα καθυστερημένος..." - ο Stefan Bradl άργησε να μπει στην πίστα τη δεύτερη ημέρα του τεστ.

 

"Ελπίζω ότι θα πάρουμε κάποια από αυτά που έχουν, αλλά δεν γνωρίζω  το αν θα συμβεί αυτό..." - ο Cal Crutchlow ελπίζει ότι κάποια εξαρτήματα των εργοστασιακών Μ1 θα φτάσουν και στο γκαράζ της ομάδας του.

 

"Αυτή τη στιγμή είναι αδύνατον να πάω γρήγορα. Έχουμε πάρα πολύ chattering!" - ο Hector Barbera αντιμετωπίζει πρόβλημα με το chattering.

 

"Επόμενη ερώτηση...." ο Colin Edwards αναφερόμενος στην πολύ μέτρια απόδοση της νέας ECU.

 

Επόμενο άρθρο »

Video: Το HRC στη Sepang

« Προηγούμενο άρθρο

Δείτε τους μηχανικούς της Yamaha

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα