• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marquez: Είναι αλλού!
Οι Dani, Jorge και Vale είναι σε άλλο επίπεδο!
Νέα 12/02/2013 - 18:18

Χτες ήταν η βραδιά των Πρωταθλητών στην Ισπανία, με τον Marc Marquez να παραβρίσκεται για να παραλάβει το βραβείο του! Τη βραδιά διοργανώνει η εφημερίδα El Mundo Deportivo και η εκδήλωση έλαβε χώρα στη Βαρκελώνη.

 

"Είναι τιμή μου να συμπεριλαμβάνομαι στους νικητές αυτής της βραδιάς!", τόνισε ο νεαρός άσος της Honda. "Παρά το ότι το πιο σημαντικό είναι ότι το διασκεδάζω πάνω στη μοτοσυκλέτα, αυτά τα βραβεία είναι μια επιβράβευση για τη σκληρή δουλειά που κάνουμε". Για την παρουσία του στη μεγάλη κατηγορία του Πρωταθλήματος, δήλωσε. "Όλα μου φαίνονται καινούργια. Θα δω πως θα πάει το πράγμα και θα προσπαθήσω να το διασκεδάσω πάνω απ' όλα.

 

Όσον αφορά στην αίσθηση που αποκόμισε από το πρόσφατο τεστ της Μαλαισίας: "Ένιωσα πολύ καλά και στις τρεις ημέρες. Αυτό είναι πολύ σημαντικό. Τα πήγα καλύτερα απ' ότι περίμενα, αλλά έχουμε πολύ δουλειά μπροστά μας κι εγώ πολλά που πρέπει να μάθω". Ο νεαρός Ισπανός δείχνει προσγειωμένος και παρά το ότι ήταν πολύ κοντά στους πρώτους σχολίασε: "Θεωρώ ότι οι Jorge, Dani και ο Valentino είναι σε άλλο επίπεδο αυτή τη στιγμή και δεν θα δώσω μάχες μαζί τους. Η μάχη μου αφορά στη μοτοσυκλέτα, να τη μάθω, να κατανοήσω τις αντιδράσεις της, να κερδίσω σε εμπειρία, να γράψω πολλά χιλιόμετρα και στη συνέχεια τα αποτελέσματα θα έρθουν σταδιακά".

 

”Είναι ξεκάθαρο ότι έχω τις ίδιες φιλοδοξίες όπως και στο παρελθόν, αλλά γνωρίζω ότι στο MotoGP αγωνίζονται οι καλύτεροι αναβάτες του κόσμου και ότι αυτή η μοτοσυκλέτα είναι πολύ διαφορετική απ' ότι έχω συνηθίσει. Είναι δύσκολο να την κατανοήσω απολύτως για την ώρα. Προσπαθώ να μάθω όσο το δυνατόν περισσότερα από τους αντιπάλους μου. Βλέπω πως οδηγούν, τις γραμμές τους, τι κάνουν και πότε το κάνουν. Προσπαθώ να πάρω τα θετικά και να μαθαίνω".

 

Επόμενο άρθρο »

Moto3 Βαλένθια, ημέρα 1η

« Προηγούμενο άρθρο

Iannone: Το πρόβλημα είμαι εγώ!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα