• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK: Δυνατός ο Giugliano!
Έκανε πολύ καλούς χρόνους με φθαρμένα ελαστικά
Νέα 18/02/2013 - 18:19

Σήμερα, την πρώτη ημέρα του επίσημου τεστ των ομάδων του Πρωταθλήματος SBK στην Αυστραλία, ο Davide Giugliano σημείωσε πολύ καλούς χρόνους τερματίζοντας στην 7η θέση με διαφορά κάτω από μισό δευτερόλεπτο, σε σχέση με τον πρώτο χρόνο του Camier! Και όλα αυτά λίγες μόνο ημέρες πριν τη νέα σεζόν, που ξεκινά το επόμενο Σ/Κ.

 

«Αν σκεφτούμε ότι αυτό ήταν μόνο από τα πρώτα τεστ που έχουμε κάνει με την RSV4, το αποτέλεσμα δεν μπορεί παρά να είναι θετικό, διότι είμαστε λίγα δέκατα πίσω από τον εργοστασιακό αναβάτη της Aprilia, ο οποίος χρησιμοποιεί τη μοτοσυκλέτα για περισσότερο διάστημα», σχολίασε ο Giugliano, ο οποίος ήταν για 2/10 πιο αργός από τον εργοστασιακό οδηγό της Aprilia, Eugene Laverty.

 

«Γνωρίζω τη δυναμική μου, της ομάδας μου και της μοτοσυκλέτας μου κι έτσι δεν είμαι ικανοποιημένος με το χρόνο, καθώς μπορούσαμε και καλύτερα. Αρχικά δυσκολεύτηκα να προσαρμοστώ σ’ αυτά τα ελαστικά, αλλά στη συνέχεια οι μηχανικοί μου προετοίμασαν πολύ καλά την Aprilia και έκανα τον καλύτερό μου χρόνο. Και το έκανα αυτό με φθαρμένα ελαστικά, τόσο το πρωί όσο και το απόγευμα! Πρέπει να συνεχίσουμε σ’ αυτή την κατεύθυνση και να δουλέψουμε σκληρά, καθώς απομένουν ακόμα μερικές ημέρες μέχρι τον πρώτο γύρο και μπορούμε να βελτιωθούμε κι άλλο!».

 

Επόμενο άρθρο »

SBK Αυστραλία, ημέρα 2η

« Προηγούμενο άρθρο

Αναβολή τέλος για Derbi!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα