• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK Αυστραλία, Superpole
Θρίαμβος Checa, ακολούθησαν Laverty-Fabrizio
Νέα 23/02/2013 - 10:13

Ήταν γεγονός ότι ο Carlos Checa δεν βρισκόταν και στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, μετά την σφοδρή του πτώση την Παρασκευή στις ΚΑΤ1 - με τον Ισπανό άσο να δηλώνει ότι "ήταν ένα από τα μεγαλύτερα highside της καριέρας μου!". Εν τούτοις, αυτό δεν εμπόδισε σε καμμία περίπτωση τον πρώην Παγκόσμιο Πρωταθλητή, από το να πάρει θριαμβευτικά την πρώτη Superpole της χρονιάς με την 1199R Panigale, διαλύοντας τις οποιεσδήποτε αμφιβολίες περί της ανταγωνιστικότητας της συγκεκριμένης μοτοσυκλέτας!

 

Με ένα εκπληκτικό 1.30.234, ο Checa έσπασε και πάλι το ρεκόρ Superpole του Phillip Island (το είχε σπάσει νωρίτερα στις ΚΑΤ2 ο Fabrizio) σημειώνοντας τον καλύτερο χρόνο μέχρι στιγμής του πρώτου γύρου! Αύριο, ο αναβάτης της Ducati θα προσπαθήσει να πάρει την πρώτη νίκη της 1199R στον πρώτο της αγώνα, κάτι που είχαν πετύχει παλιότερα οι Neil Hodgson και Troy Bayliss, όταν είχαν ντεμπουτάρει με δυο καινούργιες μοτοσυκλέτες του Borgo Panigale.

 

Δίπλα στον Checa, στην πρώτη γραμμή, θα πάρει θέση ο Eugene Laverty ο οποίος και έμεινε 0,195δ πίσω από τον Ισπανό, ενώ ο Michel Fabrizio - ο οποίος ήταν κυρίαρχος στις τρεις από τις τέσσερεις διαδικασίες (o Melandri είχε τον καλύτερο χρόνο στα δεύτερα ελεύθερα) - ολοκλήρωσε με την Aprilia του στην 3η θέση. Στη δεύτερη σειρά θα βρίσκεται αύριο ο Tom Sykes, ο οποίος ακόμα δεν έχει καταφέρει να ξεπεράσει τον πόνο από τον τραυματισμένο του καρπό, με τον Marco Melandri να ακολουθεί έχοντας ήδη χτυπήσει τον τραυματισμένο του ώμο στην πτώση που είχε στα δεύτερα ελεύθερα. Να θυμίσουμε εδώ, ότι πλέον έχουμε τρεις και όχι τέσσερεις αναβάτες ανά σειρά στο grid.

 

Μαζί με τους αναβάτες της Kawasaki και της BMW, θα βρίσκεται ο Guintoli ο οποίος πήρε την 6η θέση με την RSV4. Στην τρίτη σειρά βρίσκουμε τους Leon Camier, Leon Haslam και Jonathan Rea, ενώ ο Giugliano ήρθε δέκατος και θα ανοίξει την τέταρτη σειρά. Η έκτακτη συμμετοχή του γύρου, ο Αυστραλός Jamie Stauffer τα έδωσε όλα και είχε μια πτώση που τον περιόρισε στην 15η θέση.

 

Αναλυτικά τα αποτελέσματα στο συνοδευτικό μας αρχείο!

 

Επόμενο άρθρο »

SBK Αυστραλία, Αγώνας 1

« Προηγούμενο άρθρο

SBK Αυστραλία, KAT2

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα