• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Τρομερό ξεκίνημα για Guintoli και Laverty!
Φοβεροί οι αναβάτες της Aprilia στον 1ο Γύρο των SBK
Νέα 25/02/2013 - 11:57

Μετά από μήνες αναμονής, ο πρώτος γύρος Πρωταθλήματος των SBK δεν μας απογοήτευσε και το δίδυμο της Aprilia κυριάρχησε στους πρώτους αγώνες στην Αυστραλία. Ο Sylvain Guintoli κέρδισε τον 1ο αγώνα, με τον Eugene Laverty να έρχεται δεύτερος, ενώ στον δεύτερο αγώνα οι θέσεις τους αντιστράφηκαν. Η Aprilia κυριάρχησε στην Αυστραλία, με τον Michel Fabrizio να χαρίζει στον ιταλό κατασκευαστή ένα βάθρο στον 1ο αγώνα, ενώ στο δεύτερο αγώνα είχαμε τέσσερεις Aprilia στις πρώτες έξι θέσεις!

 

Στη βαθμολογία οι Guintoli και Laverty ισοβαθμούν με 45 βαθμούς ο καθένας, με την Aprilia να προηγείται στους κατασκευαστές με 50 βαθμούς. «Ξεκινήσαμε με το δεξί και όλη η δουλειά των περασμένων ημερών απέδωσε!», σχολίασε ο Laverty. «Η Aprilia μου ήταν γρήγορη και απέδωσε όπως ακριβώς ήθελα! Στον πρώτο αγώνα ίσως ήμουν λίγο συντηρητικός με τα ελαστικά, ωστόσο η δεύτερη θέση ήταν μια χαρά. Στο δεύτερο πίεσα περισσότερο και στο τέλος, όταν έμεινα εγώ, ο Sylvain και ο Melandri κατάφερα και τους ξέφυγα. Δεν έχω ξεκινήσει ποτέ τόσο καλά μια σεζόν! Τώρα πλέον σκεφτόμαστε την Aragon και το πώς θα παραμείνουμε σε νικηφόρα πορεία».

 

«Ξεκινήσαμε με νίκη και νιώθω καταπληκτικά!», υπογράμμισε ο Guintoli. «Ειλικρινά, μετά τις δοκιμές ήξερα ότι θα τα πήγαινα καλά και ήδη από την αρχή ήμουν έτοιμος να τα δώσω όλα! Στόχος μου πάντα είναι να κερδίζω, αλλά κάποιες φορές πρέπει να προσαρμόζεσαι στις καταστάσεις. Στον πρώτο αγώνα δεν ξεκίνησα καλά και έχασα μερικές θέσεις, ωστόσο σταδιακά έβρισκα το ρυθμό μου. Ο Eugene είχε ξεφύγει, όμως όταν τον πέρασα κατάφερα να διατηρήσω τη θέση μου και να πάρω αυτή τη σημαντική νίκη. Στο δεύτερο αγώνα ο Eugene εφάρμοσε μια παρόμοια τακτική με αυτήν που χρησιμοποίησα εγώ στον πρώτο. Βέβαια αυτό είναι ένα φανταστικό αποτέλεσμα για την ομάδα, αν και είμαστε ακόμα στην αρχή του Πρωταθλήματος».

 

Να θυμίσουμε ότι ο επόμενος γύρος του Πρωταθλήματος διεξάγεται στην Aragon από 12 έως 14 Απριλίου.

 

Επόμενο άρθρο »

SBK: Βάθρο για Fabrizio!

« Προηγούμενο άρθρο

Sepang Test II

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα