• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η Suzuki στις δοκιμές της Καταλονίας!
Στο τεστ που θα γίνει στις 17/6 μετά τον αγώνα
Νέα 27/02/2013 - 11:12

Σύμφωνα με δημοσίευμα σε αγγλικά μέσα, η Suzuki έχει αποφασίσει να δοκιμάσει τη νέα της μοτοσυκλέτα στο τεστ που θα λάβει χώρα μετά τον 6ο αγώνα της σεζόν, στην Καταλονία στις 17 Ιουνίου! Οι πληροφορίες – σύμφωνα με τους Άγγλους – βγήκαν από το στόμα του ίδιου του Nobuatsu Aoki, του δοκιμαστή της Suzuki (στη φωτό) που βρίσκεται στη Μαλαισία για το δεύτερο τεστ της χρονιάς, έχοντας παράλληλα την ευκαιρία να εξετάσει και το επίπεδο των αναβατών του MotoGP.

 

Ο Γιαπωνέζος δοκιμαστής δήλωσε ότι η μοτοσυκλέτα της ομάδας του δοκιμάζεται σε ιδιωτική πίστα και στο Motegi, ενώ υπογράμμισε ότι μόλις την περασμένη εβδομάδα δοκίμασαν μια νέα εκδοχή της! Επιπρόσθετα, δήλωσε ότι ο ίδιος αλλά και ένας ακόμα Ευρωπαίος αναβάτης – το όνομα του οποίου δεν ήθελε να αποκαλύψει, ωστόσο όπως έχει γίνει γνωστό αυτός μάλλον θα είναι ο Randy de Puniet – θα οδηγήσουν τη μοτοσυκλέτα στην Καταλονία.

 

Τέλος, είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι ο  Aoki (πάντα σύμφωνα με βρετανικές πηγές) τόνισε ότι η Suzuki θα επιστρέψει στο Πρωτάθλημα ως πλήρως εργοστασιακή ομάδα, παρά το ότι τόσο ο Ezpeleta όσο και ο Managing Director της Dorna, Javier Alonso, έχουν δηλώσει ότι ο Γιαπωνέζος κατασκευαστής μπορεί να επιστρέψει μόνο μέσω συμφωνίας με μια από τις ήδη υπάρχουσες ομάδες.

 

 

Επόμενο άρθρο »

Στον αέρα το ημερολόγιο των SBK;

« Προηγούμενο άρθρο

Sepang II, ημέρα 2η: Οι χρόνοι στις 15:00

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα