• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Στον αέρα το ημερολόγιο των SBK;
Τέλος το Silverstone, δεν θα διεξαχθεί αγώνας στις 23/6
Νέα 27/02/2013 - 12:09

Παρά το ότι το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα των SBK έχει ήδη ξεκινήσει, το ημερολόγιο αγώνων παραμένει στον αέρα! Ο γύρος του Silverstone έχει προγραμματιστεί για τις 4 Αυγούστου, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες από Γερμανία, η βρετανική πίστα δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στα χρήματα που απαιτεί η Dorna για τη διεξαγωγή του αγώνα!

 

Μετά την εξέλιξη αυτή, υπάρχει το ενδεχόμενο να δούμε το Silverstone να αντικαθίσταται από το Istanbul Park στην Τουρκία, εκεί όπου είχαν διεξαχθεί αγώνες MotoGP από το 2005 ως το 2007. Πιθανότητες έχει και η πίστα της Αυστρίας, Red Bull Ring (το παλιό Osterreichring) αλλά πιθανότατα αυτή θα προστεθεί στο ημερολόγιο αγώνων από το 2014.

 

Επιπρόσθετα, ο γύρος της 23ης Ιουνίου – όπως όλα δείχνουν – δεν θα διεξαχθεί ποτέ, με την πίστα του Brno να ανακοινώνει ότι δεν θα διεξαχθεί εκεί αγώνας για τα SBK, ενώ η Imola και το Portimao βρίσκονται σε συζητήσεις με την Dorna. Βέβαια, εκτός και αν η τελευταία αποφασίσει να κάνει γενναία έκπτωση στο ποσό που απαιτεί, δύσκολα θα δούμε αγώνα σε Portimao (στα όρια χρεωκοπίας) και Imola. Τέλος, μετά και τα γραφειοκρατικά προβλήματα, η Dorna μετακίνησε το γύρο της Ινδίας στο τέλος της σεζόν.

 

Αναμένουμε το οριστικό ημερολόγιο να ανακοινωθεί στο δεύτερο γύρο Πρωταθλήματος στην Aragon.

 

 

Επόμενο άρθρο »

Sepang ΙΙ: Ημέρα 2η

« Προηγούμενο άρθρο

Η Suzuki στις δοκιμές της Καταλονίας!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα