• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sepang ΙΙ: Ημέρα 2η
Δυνατός ο Lorenzo, την έκπληξη ο Crutchlow!
Νέα 27/02/2013 - 13:46

Τη δεύτερη ημέρα δοκιμών στην πίστα της Μαλαισίας, ήταν ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Jorge Lorenzo αυτός που σημείωσε τον καλύτερο χρόνο της ημέρας! Ο Jorge σταμάτησε το χρονόμετρο στα 2.00.282 – χρόνο που έκανε το πρωί – και άφησε πίσω του τον Dani Pedrosa (2.00.651δ), ο οποίος είχε τον καλύτερο χρόνο χτες. Πάντως ο Lorenzo δεν κατάφερε να φτάσει τον εκπληκτικό χρόνο του Dani από το πρώτο τεστ στις αρχές του μήνα (2.00.100), ενώ κανείς από τους δυο πρωτοπόρους δεν έκανε προσομοίωση αγώνα σήμερα.

 

Την έκπληξη έκανε ο Cal Crutchlow, ο οποίος έφερε τη δορυφορική του μοτοσυκλέτα στην 3η θέση της κατάταξης, πέφτοντας κάτω από το όριο του 2.01! Ο Βρετανός σταμάτησε το χρονόμετρο στα 2.00.907, το πρωί, δείχνοντας ότι και φέτος θα είναι υπολογίσιμη δύναμη πάνω στην Μ1 του. Η βελτιωμένη κατάσταση της ασφάλτου ευνόησε τους χρόνους σήμερα, με τον – νεοφερμένο στην κατηγορία – Marc Marquez να χάνει μια θέση κατάταξης σε σχέση με χτες, ολοκληρώνοντας 64 γύρους σήμερα και φιγουράροντας στην 4η θέση. Ο Ισπανός της Honda σημείωσε τον καλύτερό του χρόνο στον 9ο γύρο του, ενώ είναι και ο τελευταίος από τους αναβάτες που έπεσαν κάτω από το 2.01!

 

Η 5η θέση ανήκει στον Valentino Rossi, ο οποίος στο δέκατο γύρο του “έγραψε” 2.01.065δ βελτιώνοντας το χρόνο του από χτες, μένοντας όμως 7/10 πίσω από το χρόνο του Lorenzo, το ρυθμό του οποίου έχει θέσει ως στόχο να φτάσει. Οι ευνοϊκές καιρικές συνθήκες έδωσαν τη δυνατότητα στον Vale – αλλά και στους υπόλοιπους αναβάτες – να κάνουν πολλά χιλιόμετρα στην πίστα. Ο Alvaro Bautista, ο Stefan Bradl και ο νεοφερμένος στην κατηγορία Bradley Smith πήραν θέση μέσα στη δεκάδα, με τον τελευταίο να παραμένει δέκατος, πίσω από το δίδυμο της Ducati.

 

Στο στρατόπεδο των κόκκινων, ο Nicky Hayden πήρε μια άτυπη ρεβάνς από το νέο του ομόσταυλο, Andrea Dovizioso, με τον Αμερικανό να καταφέρνει το απόγευμα να “γράφει” 2.01.778δ και να αφήνει πίσω του για 0,025δ τον Dovi, ο οποίος δεν κατάφερε να βελτιώσει το χρόνο του από το πρωί. Η διαφορά της GP13 από την κορυφή δείχνει να σταθεροποιείται στο +1,5δ παραμένοντας μακριά από το στόχο που έθεσε χτες ο Nicky (κάτω από 1δ). Καλή 13η θέση και για το δοκιμαστή της ομάδας, Michele Pirro, ο οποίος συνεχίζει να αξιολογεί το νέο πλαίσιο της ομάδας.

 

Σε σχέση με τους χρόνους στις 15:00, είχαμε κάποιες μικρές αλλαγές το απόγευμα με τον Andrea Iannone να εδραιώνεται στην 11η θέση, ενώ συνεχίζει τις φοβερές του εμφανίσεις και ο Aleix Espargaro, ο οποίος έριξε κι άλλο το χρόνο του το απόγευμα τερματίζοντας στην 12η θέση και δίνοντας το παράδειγμα στους υπόλοιπους αναβάτες των CRT! Ο Barbera κατάφερε να περάσει τον Ben Spies, με τον τελευταίο να έχει μια πτώση (ευτυχώς χωρίς συνέπειες για τον Αμερικανό) καθώς αναρρώνει ακόμα από τον τραυματισμένο του ώμο. Ο Petrucci μπήκε μέσα στην εικοσάδα, έχοντας διαφορά 2/10 από τον Karel Abraham ο οποίος άλλαξε από πρωτότυπο σε CRT πλαίσιο για το 2013.

 

Τα 39α γενέθλιά του γιόρτασε ο Colin Edwards, συνεχίζοντας τη σκληρή δουλειά με τους μηχανικούς της NBG Mobile Forward Racing. Ο Michael Laverty πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας στο γκαράζ, ολοκληρώνοντας μόλις 16 γύρους συνολικά πάνω στη μοτοσυκλέτα της PBM. Αύριο είναι η τρίτη και τελευταία ημέρα του τεστ.

 

Αναλυτικά τα αποτελέσματα στο συνοδευτικό μας αρχείο.

 

Επόμενο άρθρο »

Έτοιμος για αντεπίθεση ο Pedrosa

« Προηγούμενο άρθρο

Στον αέρα το ημερολόγιο των SBK;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα