• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Lorenzo: Όμορφη και ολοκληρωμένη!
Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής υμνεί τη COTA
Νέα 13/03/2013 - 11:17

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Jorge Lorenzo, χαρακτήρισε όμορφη τη νέα πίστα του ημερολογίου (COTA), με το πέρας της πρώτης ημέρας δοκιμών στο Τέξας. Ο Lorenzo, μαζί με τον Rossi, “υποδέχτηκαν” το δίδυμο της Honda και τον Stefan Bradl, στο Austin, με το νεαρό αναβάτη του HRC, Marc Marquez, να δείχνει και πάλι τις εκπληκτικές του δυνατότητες καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση στους χρόνους.

 

O Lorenzo αρκέστηκε στην 3η θέση, δηλώνοντας σχετικά: «Θεωρώ ότι είναι πολύ σημαντικό που είμαστε εδώ και μαθαίνουμε την πίστα. Δεν τη ξέρω 100% και πρέπει να κάνω περισσότερους γύρους για να μάθω τις γραμμές μου, ωστόσο μπορώ να πω ότι είναι μια όμορφη πίστα, ολοκληρωμένη και με κάθε είδους στροφές. Στην αρχή δυσκολεύτηκα να κατανοήσω τις γραμμές, αλλά βελτιώθηκα κατά 3 δευτερόλεπτα – σε σχέση με τον πρώτο μου γύρο – πράγμα που σημαίνει ότι είναι μια δύσκολη πίστα!».

 

«Πιστεύω ότι ο χρόνος που θα περάσουμε εδώ θα μας βοηθήσει», πρόσθεσε ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής και ολοκλήρωσε τις δηλώσεις του λέγοντας: «Τρεις ή τέσσερεις δοκιμές πριν τον αγώνα, δεν θα είναι αρκετές για να την καταλάβεις, έτσι κάποιοι από τους αναβάτες που δεν ήρθαν εδώ θα έχουν ένα μικρό μειονέκτημα. Πρέπει να αλλάξουμε κάποιες ρυθμίσεις για να βελτιωθούμε. Η άσφαλτος δεν είναι τέλεια και με μόλις τέσσερεις μοτοσυκλέτες πάνω της είναι δύσκολο να καταλάβεις αν η πρόσφυση είναι αρκετή ή όχι. Είναι δύσκολο να πει κανείς αν θα είναι πολύ καλύτερη το Σ/Κ του αγώνα, ή απλά λίγο. Δυσκολευόμαστε κάπως σε σχέση με τις δυο Honda μπροστά. Είμαστε λίγο πίσω κι έτσι πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για να τους φτάσουμε».

 

Επόμενο άρθρο »

Austin ημέρα 1η

« Προηγούμενο άρθρο

Video: Marquez-Pedrosa στο Τέξας!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα