• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Παραμένει στην κορυφή ο Marquez
Μαθαίνω πάρα πολλά αυτές τις ημέρες!
Νέα 14/03/2013 - 12:28

Ο νεοφερμένος στη μεγάλη κατηγορία, Marc Marquez, κατάφερε να βρεθεί και πάλι στην πρώτη θέση, την Τετάρτη δεύτερη ημέρα δοκιμών στην πίστα Circuit of the Americas. Οι συνθήκες πίστας ήταν καλύτερες, όπως και η θερμοκρασία, ενώ και η εμπειρία από την πρώτη ημέρα βοήθησε τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή της Moto2 να ρίξει το χρόνο του κατά 0,766δ και να αφήσει πίσω του για 1/10 σχεδόν τον Dani Pedrosa!

 

Ο Marquez, ο οποίος πέτυχε τον καλύτερο χρόνο της ημέρας στον 39ο γύρο του (σε σύνολο 55), πέρασε το μεγαλύτερο διάστημα της ημέρας ρυθμίζοντας τα ηλεκτρονικά και αποκτώντας μεγαλύτερη εμπιστοσύνη πάνω στην RC213V. «Παρά το γεγονός ότι η πίστα έδειχνε ότι είχε λιγότερη πρόσφυση, δεν πέρασε πολύ και μπορούσα να οδηγήσω όπως την πρώτη ημέρα», σχολίασε ο 20χρονος αναβάτης. «Διαρκώς βελτιωνόμουν και το γεγονός ότι είχα καλό ρυθμό από την αρχή, ήταν πολύ θετικό διότι μου επέτρεψε να αρχίζω να δοκιμάζω διάφορα».

 

«Για το υπόλοιπο της ημέρας συνέχιζα να ρίχνω τους χρόνους μου και να παραμένω στο πρόγραμμά μας: να δοκιμάζουμε πράγματα και να επιβεβαιώνουμε τα αποτελέσματα ώστε να εξαλειφθεί η οποιαδήποτε αμφιβολία. Κάναμε καταπληκτική δουλειά σήμερα και οι μηχανικοί μου με βοηθούν πραγματικά πολύ. Μαθαίνω πάρα πολλά αυτές τις ημέρες, ειδικά με τα ηλεκτρονικά. Μιας και είναι νέα η πίστα, δεν έχουμε κάποια βάση για να προχωρήσουμε και πρέπει να δουλέψουμε περισσότερο για να βρούμε μια».

 

Να σημειώσουμε ότι σε αντίθεση με την Yamaha, το δίδυμο της εργοστασιακής Honda και ο δορυφορικός της αναβάτης, θα βρίσκονται και σήμερα – τελευταία ημέρα των δοκιμών – στην πίστα του Τέξας.

 

Επόμενο άρθρο »

Lorenzo: Είμαστε πίσω

« Προηγούμενο άρθρο

Δεύτερο video από την Repsol Honda

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα