• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Supersport: Νίκη του Foret!
Νίκη της SIDI!
Νέα Αγοράς 19/04/2013 - 13:15

Δελτίο Τύπου

 

H Sidi Sport επανεπιβεβαίωσε τον εαυτό της ως μια από τους πιο σπουδαίους “παίκτες” μέσα στην πίστα, με τον Fabien Foret (Kawasaki ZX-6R) να κερδίζει την περασμένη Κυριακή στα Supersport – στον αγώνα που διεξήχθη στην Aragon – επικρατώντας στη γραμμή τερματισμού του νεοφερμένου Michael Van der Mark (2ος) και του Luca Scassa (3ος).

 

Μια αξέχαστη εμφάνιση από τον Foret, ο οποίος στα 40 του είναι βετεράνος στα Supersport. Παρά ταύτα, έχει πολλά να δώσει μέσα στις πίστες! Χάρη στην εμπειρία, αλλά και στην αποφασιστικότητά του, ο Foret επέστρεψε και πάλι στην κορυφή του βάθρου, πάντα με τη συντροφιά των μποτών Vortice, που είναι νούμερο ένα σε ταχύτητα μέσα στις πίστες. Ήταν ένας δύσκολος και θεαματικός αγώνας, κατά τη διάρκεια του οποίου ένας άλλος Πρωταθλητής της Sidi, ο Kenan Sofuoglu (νικητής του πρώτου αγώνα στην Αυστραλία) αναγκάστηκε να αποσυρθεί με πρόβλημα στα φρένα.

 

Χάρη στην εκπληκτική του νίκη, ο Foret πήρε κεφάλι στη βαθμολογία, με 38 βαθμούς. Ο επόμενος αγώνας διεξάγεται στην Ολλανδία, στην πίστα του Assen, στις 28 Απριλίου.

 

Επόμενο άρθρο »

Γάντια Double Down - Nero

« Προηγούμενο άρθρο

O Domenicali νέος CEO της Ducati

Χορηγοί