• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK, Assen: ΕΔ1
Πρώτος ο Sykes στο βροχερό Assen
Νέα 26/04/2013 - 15:19

Ο Tom Sykes έκανε εξαιρετικό ξεκίνημα στην Ολλανδία, στα πρώτα ελεύθερα του τρίτου γύρου Πρωταθλήματος SBK στο Assen, σε μια πίστα που ο Βρετανός άσος της Kawasaki ψάχνει την πρώτη του φετινή νίκη! Ο φοβερός Sykes ήταν ο πρώτος που έπεσε κάτω από το όριο του 2:00, αλλά αυτό δεν του ήταν αρκετό, αφού λίγο αργότερα έκανε το 1:58.947δ και δεν άφησε σε κανέναν το περιθώριο να τον αμφισβητήσει. Παρά τις απέλπιδες προσπάθειες των Guintoli και Melandri - σε μια διαδικασία που σημαδεύτηκε από τις αρκετές πτώσεις - ο Sykes κράτησε την πρώτη θέση, αφήνοντας σχεδόν μισό δευτερόλεπτο πίσω του τον άσο της Aprilia.

 

Λίγο πιο πίσω, στην τρίτη θέση, ο Marco Melandri, ο οποίος ακόμα υποφέρει όμως κατάφερε να πιέσει αρκετά και να σταματήσει το χρονόμετρο στο 1:59,696δ όντας ο τελευταίος που έπεσε κάτω από το 2:00. Ο θριαμβευτής της Aragon, Chaz Davies, έφερε τη μοτοσυκλέτα του στην τέταρτη θέση αλλά έμεινε 1.781δ πίσω από τον πρώτο. Μέσα στην έδρα της ομάδας του, ο Haslam έκανε τον πέμπτο χρόνο, μένοντας πίσω από την κορυφή πάνω από δυο δευτερόλεπτα, αλλά στη συνέχεια έπεσε και μεταφέρθηκε στο ιατρικό κέντρο. Ο Cluzel ήταν έκτος.

 

Στο στρατόπεδο της νέας Ducati 1199 Panigale, ο Ayrton Badovini έκανε την έκπληξη και επικράτησε του ομόσταυλού του, κατακτώντας την 7η θέση και αφήνοντας τον Checa στην ένατη. Ανάμεσά τους, στην 8η θέση, ο Leon Camier, ο οποίος πήρε το πράσινο φως για να συμμετάσχει και κατάφερε να ολοκληρώσει εννιά γύρους στη βροχή. Η έκπληξη της δεκάδας ήταν ο Ivan Clementi, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε το βρεγμένο για να πλασαριστεί δέκατος, αφήνοντας πίσω του ονόματα όπως Laverty, Fabrizio και Baz. Ο Jonathan Rea δεν κατάφερε να ολοκληρώσει τους τρεις γύρους που αποπειράθηκε να κάνει και έμεινε εκτός λίστας χρόνων.

 

Αναλυτικά η λίστα με τους χρόνους στο συνοδευτικό μας αρχείο!

 

Επόμενο άρθρο »

Έκτακτη συμμετοχή ο Biaggi;

« Προηγούμενο άρθρο

Marquez: Σχεδόν αδύνατο!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα