• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Έκτακτη συμμετοχή ο Biaggi;
Αυτό αποκάλυψε ο Gregorio Lavilla
Νέα 26/04/2013 - 16:02

Οι πρόσφατες φήμες που ήθελαν τον Max Biaggi να επιστρέφει στην Monza, κάνοντας έκτακτη συμμετοχή, επιβεβαιώθηκαν από τον εκπρόσωπο της Dorna στα SBK, Gregorio Lavilla. Ο τελευταίος, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Gazzetta dello Sport, αποκάλυψε ότι ο Ρωμαίος Αυτοκράτορας ζήτησε ο ίδιος να κάνει την έκτακτη συμμετοχή: Biaggi μας ζήτησε να κάνει μια έκτακτη συμμετοχή στην Monza κι εμείς φυσικά θα θέλαμε πάρα πολύ να δούμε τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή να επιστρέφει στη δράση στον πιο συναρπαστικό αγώνα της χρονιάς!"

 

Αν τελικά πραγματοποιηθεί η έκτακτη συμμετοχή, το ερώτημα που γεννάται είναι με ποια ομάδα και τι μοτοσυκλέτα θα αγωνιστεί ο Ιταλός Παγκόσμιος Πρωταθλητής! Κάποιοι λένε ότι θα τον δούμε πάνω σε Kawasaki, ενώ άλλες πηγές ποντάρουν στην Aprilia. Πάντως, ένας εκπρόσωπος της τελευταίας μίλησε με μάλλον άκομψο τρόπο, όταν άκουσε τη σχετική φημολογία: "Έχουμε κερδίσει δυο από τους τέσσερεις αγώνες κι έχουμε εφτά από τα εννιά βάθρα με αναβάτες που κοστίζουν το ένα δέκατο σε σχέση με τον Biaggi!", σχολίασε για τον αναβάτη που τους έχει χαρίσει πέντε Παγκόσμιους Τίτλους. Τέλος, άλλες πληροφορίες λένε ότι μπορεί να τον δούμε πάνω στη νέα Ducati 1199 Panigale, με τον Francis Batta - ιδιοκτήτη της Ducati Alstare - να μιλά με τα καλύτερα λόγια για τον Ιταλό: "Τον Biaggi; Θα τον άρπαζα αμέσως και θα τον έκανα δοκιμαστή. Η εμπειρία του θα ήταν πολύτιμη για την εξέλιξη της Panigale και θα ήθελα να τον δω σε 3-4 αγώνες. Ο Biaggi έχει χάρισμα όπως και ο Rossi και ο θόρυβος που θα δημιουργούνταν στο Πρωτάθλημα - έστω κι αν επέστρεφε ως δοκιμαστής - θα ήταν μεγάλος!"

 

Σύντομα θα γνωρίζουμε τις εξελίξεις και το αν οι παραπάνω φήμες έχουν βάση, μιας και ο γύρος της Monza διεξάγεται στις 12 Μαΐου.

 

Επόμενο άρθρο »

Ξεκίνησε ο 1ος Αγώνας με ελεύθερες δοκιμές

« Προηγούμενο άρθρο

SBK, Assen: ΕΔ1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα