• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto3: Επόμενη στάση Jerez
Ισπανική υπόθεση, αλλά υπάρχει κι ο Σίσσης!
Νέα 30/04/2013 - 10:34

Ο επόμενος γύρος της Jerez - που διεξάγεται αυτό το Σ/Κ στην Ισπανία - αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον, μιας και τρεις Ισπανοί είναι αυτοί που μονοπωλούν το ενδιαφέρον (για την ώρα) στην μικρή κατηγορία Πρωταθλήματος, με αρκετούς όμως αναβάτες - ανάμεσά τους και ο Θανάσης Σίσσης - να καραδοκούν για να κάνουν τη ζημιά!

 

Αρχικά έχουμε τον Alex Rins, ο οποίος έχει εντυπωσιάσει με την παρουσία του τόσο στο Κατάρ, όσο και στο Τέξας, εκεί που πέτυχε και την πρώτη του φετινή νίκη. Ο 17χρονος αναβάτης ισοβαθμεί στην πρώτη θέση με τον συμπατριώτη του, Luis Salom, τον θριαμβευτή του Κατάρ, έχοντας συγκεντρώσει και οι δυο τους 41 βαθμούς. Με διαφορά μόλις ενός βαθμού, στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, έχουμε ένα από τα μεγάλα φαβορί της κατηγορίας, τον ατίθασο Maverick Vinales. Ο τελευταίος σίγουρα δεν έχει κάνει το ξεκίνημα που θα περίμενε, ωστόσο - στην πίστα που πρόκειται να διεξαχθεί ο τρίτος αγώνας - έπεσε στις δοκιμές και τραυματίστηκε ελαφρά, κάτι που τον δυσκόλεψε στους πρόσφατους αγώνες.

 

Την πρώτη πεντάδα ολοκληρώνουν οι Jonas Folger και Miguel Oliveira, με τον Γερμανό και Πορτογάλο αντίστοιχα να ελπίζουν να κάνουν τη σφήνα ανάμεσα στους τρεις κυρίαρχους Ισπανούς, εκμεταλλευόμενοι στο έπακρο πιθανά λάθη των αντιπάλων τους. Ο Θανάσης Σίσσης, στη δεύτερή του χρονιά στην Moto3, έχει ξεκινήσει καλύτερα το φετινό μαραθώνιο, έχοντας συγκεντρώσει 12 βαθμούς σε 2 αγώνες, εν αντιθέσει με πέρυσι όταν και είχε - την ίδια περίοδο - εννέα βαθμούς. Η πίστα της Jerez είναι μια από τις αγαπημένες του Ελληνο-αυστραλού άσου, ωστόσο πέρυσι τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως θα ήθελε ο Σίσσης. Ο αναβάτης της KTM είχε ξεκινήσει πολύ καλά τον αγώνα και βρισκόταν στην 4η θέση, όταν έπεσε - στην 10η στροφή - από highside κι έχασε την ευκαιρία να κάνει ένα καλό πλασάρισμα. Φέτος, μ' ένα χρόνο εμπειρίας στην πλάτη του, περιμένουμε να δούμε τον Θανάση να ξεκινά από τη δεύτερη-τρίτη θέση του grid και να παλεύει για μια θέση στην πρώτη εξάδα και με λίγη τύχη, γιατί όχι, και μια θέση στο βάθρο! Του ευχόμαστε καλή επιτυχία!

 

Επόμενο άρθρο »

Moto2: Η συνέχεια στην Jerez

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Puig απαντά στον Schwantz

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα