• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Puig απαντά στον Schwantz
Σχετικά με δηλώσεις του τελευταίου για τον Pedrosa
Νέα 29/04/2013 - 18:13

Μετά την μάλλον ήρεμη αντίδραση του Dani Pedrosa στα λεγόμενα του Kevin Schwantz (περισσότερα διαβάστε εδώ), ήταν η σειρά του Alberto Puig να απαντήσει - σε πιο έντονο ύφος - στον πρώην Παγκόσμιο Πρωταθλητή, μέσω ενός γράμματος το οποίο μπορείτε να διαβάσετε παρακάτω:

 

Για να αναφερθούμε σε μερικά στατιστικά, ο Pedrosa έχει 45 συνολικά νίκες στα GP, ενώ ο Τεξανός έχει 25. Από τις 45 αυτές, οι 22 έχουν γίνει στη μεγάλη κατηγορία. Παράλληλα, ο Dani έχει 113 βάθρα στο MotoGP, ενώ ο Schwantz 51, και 55 ταχύτερους γύρους (οι 35 στη μεγάλη κατηγορία) σε σχέση με τους 26 αντίστοιχους του Schwantz. Τα στατιστικά ξεκάθαρα ευνοούν τον Pedrosa και το να λέει κανείς ότι ο Dani δεν έχει κερδίσει τίποτα αυτά τα οχτώ χρόνια, είναι χαρακτηριστικό κάποιου που δεν ξέρει τι λέει και έχει έλλειψη σεβασμού.

 

Κύριε Schwantz, συμφωνώ μαζί σας σ' ένα σημείο, ότι ο Pedrosa δεν έχει πάρει τον Τίτλο ακόμα, όμως έχει κερδίσει αγώνες, παρά τις αντιξοότητες στην καριέρα του κι εννοώ τους τραυματισμούς. Θα ήθελα να σας θυμίσω ότι εσείς τα μαζέψατε και πήγατε σπίτι σας εξαιτίας ενός άσχημου χτυπήματος στον καρπό, ενώ αυτός ο αναβάτης, με τραυματισμούς σε όλο του το σώμα, συνεχίζει.

 

Κύριε Schwantz, ο Dani δεν έχει κερδίσει ακόμα τον Τίτλο, αλλά επίτρεψέ μου να σου πω κάτι που δεν θα σου αρέσει, αλλά θα το πω όπως και να 'χει γιατί αυτή είναι η αλήθεια: Εσύ έχεις τον Τίτλο (σου πήρε οχτώ χρόνια να το καταφέρεις και η πρώτη σου νίκη ήταν το 1986) αλλά κέρδισες επειδή έπεσε ο Wayne Rainey στο Misano κι έπρεπε να σταματήσει τους αγώνες εκείνη τη χρονιά. Αν δεν σταμάταγε, δεν θα είχες τον Τίτλο. Ήσουν ένας πολύ καλός αναβάτης, πολύ θεαματικός, αλλά όσον αφορά στα αποτελέσματα, ήσουν πάντα στη σκιά αρχικά του Eddie Lawson και στη συνέχεια - μονίμως - του Rainey.

 

Από τότε που σταμάτησα τους αγώνες, δούλεψα σκληρά με άλλους αναβάτες και κυρίως με τον Pedrosa. Ωστόσο έχω βοηθήσει αναβάτες όπως οι Casey Stoner, Toni Elias, Alvaro Bautsita, Marc Marquez και Julian Simon. Και όλοι τους υπήρξαν Παγκόσμιοι Πρωταθλητές. Εσείς, κ. Schwantz, είστε Παγκόσμιος Πρωταθλητής και για χρόνια βοηθάτε νεαρούς οδηγούς, όμως μέχρι σήμερα ούτε ένας από αυτούς δεν έχει καταφέρει καν να αγωνιστεί στην Ευρώπη. Κανείς απολύτως και έχετε μηδέν επιτυχία σ' αυτό το πεδίο.

 

Μπορείτε να γράψετε τα σχόλιά σας στο κάτω μέρος της σελίδας!

 

Επόμενο άρθρο »

Moto3: Επόμενη στάση Jerez

« Προηγούμενο άρθρο

Απεβίωσε ο Δημήτριος Ι. Σαρακάκης

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα