• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK Monza: ΚΑΤ1
Μπροστά ο Melandri, μεγάλη καθυστέρηση στην εκκίνηση
Νέα 10/05/2013 - 20:47

Οι πρώτες κατατακτήριες των SBK καθυστέρησαν πολύ, μιας και η πίστα έπρεπε να καθαριστεί μετά την πτώση του Mitchell Carr (Supersport) και το γεγονός ότι η Triumph του γέμισε με λάδια το οδόστρωμα. Το θετικό για τους αναβάτες ήταν το ότι ο ήλιος είχε βγει και η πίστα είχε στεγνώσει, με αποτέλεσμα οι χρόνοι να πέσουν κατακόρυφα το απόγευμα.

 

Ο Marco Melandri πήρε κεφάλι στις ΚΑΤ1, με καλύτερο χρόνο στο 1:42.883δ. Οι καιρικές συνθήκες παρέμειναν καλές για όλη τη διάρκεια της διαδικασίας, παρά το ότι στα μισά έπεσαν μερικές ψιχάλες βροχής. Στο τέλος, ο Jonathan Rea κατάφερε να πάρει τη δεύτερη θέση και να ολοκληρώσει πολύ καλά την πρώτη ημέρα, βάζοντας τα θεμέλια για κάτι καλό στον τέταρτο γύρο Πρωταθλήματος. Ο Sylvain Guintoli προηγούνταν για το μεγαλύτερο διάστημα, αλλά δεν τα κατάφερε στο τέλος να ρίξει κι άλλο το χρόνο του κι έμεινε τρίτος.

 

Στην τέταρτη θέση βρίσκουμε τον Tom Sykes, ο οποίος έμεινε για περισσότερα από έξι δέκατα πίσω από τον πρώτο, ενώ πιο πίσω του ακολούθησαν τρεις Aprilia, με αναβάτες τους Giugliano, Fabrizio και Laverty. Ο Loris Baz σημείωσε τον όγδοο καλύτερο χρόνο, ενώ οι Leon Camier και Jules Cluzel ολοκλήρωσαν την πρώτη δεκάδα. Ο Chaz Davies ήταν μόλις 13ος, όμως είχε μια πτώση στην αρχή της διαδικασίας και δεν είχε την ευκαιρία να επιστρέψει στην πίστα, μιας και διέλυσε τη μοτοσυκλέτα του. Όπως ήταν αναμενόμενο, στο στεγνό οι αναβάτες της Ducati αντιμετώπισαν πολλά προβλήματα, με τους Checa και Badovini να είναι στην 11η και 12η θέση, υστερώντας κατά 20χαω σε τελική.

 

Αναλυτικά τα αποτελέσματα στο συνοδευτικό μας αρχείο!

 

Επόμενο άρθρο »

Συνελήφθη ο Barbera!

« Προηγούμενο άρθρο

SBK Monza: ΕΔ1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα