• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK Monza: ΚΑΤ2
Παραμένει μπροστά ο Melandri
Νέα 11/05/2013 - 15:25

Η αύρα της Monza φαίνεται ότι ταιριάζει στον Marco Melandri, ο οποίος δείχνει αναγεννημένος πάνω στην BMW του, μετά από δυο συνεχόμενους γύρους που τα βρήκε σκούρα. Μάλιστα, ο χτεσινός του χρόνος στο 1:42.883 παραμένει σημείο αναφοράς για τους υπόλοιπους!

 

Σήμερα, η ιταλική πίστα ήταν βρεγμένη το πρωί - έβρεξε πολύ χτες το βράδυ - ωστόσο προς το τέλος οι αναβάτες κατάφεραν να χρησιμοποιήσουν τα σλικ ελαστικά τους. Οι Melandri και Jonathan Rea δεν βελτίωσαν τους χτεσινούς τους χρόνους (ΚΑΤ1) αλλά παρέμειναν στην πρώτη και δεύτερη θέση της κατάταξης, ωστόσο αυτός που παρουσιάστηκε βελτιωμένος ήταν ο Sylvain Guintoli. Ο αναβάτης της Aprilia έριξε τέσσερα δέκατα το χρόνο στις ΚΑΤ2 σήμερα, φτάνοντας τα 333,6χαω τελική!

 

Ο Tom Sykes και ο Eugene Laverty βρέθηκαν στις δυο επόμενες θέσεις, με τον τελευταίο να ξεπερνά στο τέλος της διαδικασίας τους δυο δορυφορικούς αναβάτες της Aprilia, αφήνοντας στην 6η θέση τον Giugliano και στην 7η τον Fabrizio. Βελτιωμένος ήταν και ο Loris Baz, κατακτώντας την 8η θέση, ακολουθούμενος από το δίδυμο της Suzuki, Leon Camier και Jules Cluzel. Μετά τη χτεσινή του σφοδρή πτώση, αυτό που κατάφερε ο Chaz Davies ήταν η δέκατη θέση.

 

Όπως σας ενημερώσαμε νωρίτερα, ο Checa αποσύρθηκε του γύρου με οίδημα στον ώμο του, με τον ομόσταυλό του να καταφέρνει να περνά στην απογευματινή Superpole, μαζί με τους Fabrizio Lai (ο οποίος αντικαθιστά τον τραυματία Lundh), Neukirchner και Sandi.

 

Αναλυτικά οι χρόνοι των δεύτερων κατατακτηρίων στο συνοδευτικό μας αρχείο!

 

Επόμενο άρθρο »

SBK Monza: ΕΔ2

« Προηγούμενο άρθρο

Superstock Monza: BMW-Ducati, η κόντρα συνεχίζεται

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα