• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK Monza: Superpole
Ρεκόρ στην Monza, η pole στον εκπληκτικό Sykes!
Νέα 11/05/2013 - 19:32

Ο Tom Sykes ήταν ανίκητος στη σημερινή Superpole και κατέκτησε την τρίτη του φετινή pole position. Με την πίστα να παραμένει στεγνή, οι χρόνοι έπεφταν και τα ρεκόρ καταρρίπτονταν! Πρώτος ο Eugene Laverty κατάφερε να σπάσει το ρεκόρ ταχύτερου γύρου που κατείχε από το 2011 ο Max Biaggi, ωστόσο ο Sykes ήταν αυτός που λίγο αργότερα - στην SP2 - έριξε κι άλλο το χρόνο. Ο Βρετανός δεν αρκέστηκε εκεί, αλλά βελτιώθηκε κι άλλο στην SP3 χαμηλώνοντας κατά τέσσερα ακόμα δέκατα το χρόνο του, σταματώντας το χρονόμετρο στο εκπληκτικό 1:41.233δ!

 

Οι δυο εργοστασιακοί αναβάτες της Aprilia προσπάθησαν να φτάσουν την ταχύτητα του Sykes, με τον Laverty να μένει μόλις 0.078δ πίσω από τον αναβάτη της Kawasaki και τον Guintoli να ολοκληρώνει στην 3η θέση. Τη δεύτερη σειρά θα ανοίξει ο εντυπωσιακός Jonathan Rea, την ώρα που ο Marco Melandri αντιμετώπιζε δυσκολίες. Ο Ιταλός παραλίγο να χάσει την πρώτη Superpole, διότι η BMW του - όπως και στο Assen - δεν έπαιρνε μπροστά! Οι μηχανικοί του εργάστηκαν πυρετωδώς και πέντε λεπτά πριν την έναρξη είχαν έτοιμη τη μοτοσυκλέτα και ο Melandri κατάφερε να πάρει την 5η θέση εν τέλει.

 

Ο Davide Giugliano περιορίστηκε στην έκτη θέση, έχοντας διαφορά λίγο πάνω από ένα δέκατο από τον Ιταλό. Ο Jules Cluzel - ο οποίος πέρυσι είχε κερδίσει τον αγώνα στην Monza στην κατηγορία Supersport - θα ξεκινήσει από την έβδομη θέση, ενώ δίπλα του θα έχει τον ομόσταυλό του, Leon Camier. Ο Chaz Davies είχε μια έξοδο και δεν κατάφερε κάτι καλύτερο από την ένατη θέση. Ο Michel Fabrizio - μέσα στην πατρίδα του - θα ξεκινήσει δέκατος, με τους Loris Baz και Ayrton Badovini να παίρνουν θέση δίπλα του.

 

Αναλυτικά οι χρόνοι στο συνοδευτικό μας αρχείο!

 

Επόμενο άρθρο »

2ο Moto Festival

« Προηγούμενο άρθρο

337.1χλμ/ώρα η Aprilia στην Monza

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα