• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Σκίτσο με τη νέα Honda MotoGP δρόμου
Μια superbike κατευθείαν από το μαγικό κόσμο του MotoGP!
Τεστ-Μοντέλα 24/05/2013 - 09:42

Λίγες μοτοσυκλέτες έχουν τόσο ενδιαφέρον όσο η αναμενόμενη νέα Honda MotoGP δρόμου, μια superbike που έρχεται κατευθείαν από το μαγικό κόσμο του MotoGP!

 

Η ανακοίνωση της εν λόγω μοτοσυκλέτας έγινε από πέρυσι, αλλά έκτοτε οι πληροφορίες γύρω από αυτήν παρέμεναν μυστήριο. Πριν από μερικές ημέρες ωστόσο, διέρρευσε ένα μικρό σκίτσο που μας δείχνει την πρόσοψη της νέας μοτοσυκλέτας. Στο σκίτσο βλέπουμε ένα μπροστινό πολύ κοντινό στις RCV πρωτότυπες μοτοσυκλέτες του εργοστασίου, με LED προβολείς που πέρα από τα πλεονεκτήματα του βάρους και των μικρότερων διαστάσεων, το πραγματικό "μπόνους" είναι ο τρόπος που τους χρησιμοποιεί η Honda, κρυμμένους μέσα στις εισαγωγές. Αυτό ενδεχομένως να είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα, για μια μοτοσυκλέτα που θέλει να μοιάζει στις αγωνιστικές.

 

Πέρα από το αρχικό σχέδιο που βλέπουμε εδώ, με δυο λυχνίες LED σε κάθε εισαγωγή, υπάρχουν κι εναλλακτικά σενάρια με μια εισαγωγή αέρα και είτε δυο είτε τέσσερεις λυχνίες. Αυτό αποτελεί άλλο ένα αβαντάζ, μιας και τα ελαφριά φώτα θα μπορούν να μεταφερθούν ενδεχομένως σε άλλη θέση, χωρίς το ακριβό κόστος ενός επανασχεδιασμού. Και πάλι αυτό θα εξυπηρετεί τους σκοπούς ενός μοντέλου replica των πρωτότυπων, διότι το μπροστινό μέρος της μοτοσυκλέτας θα μπορεί εύκολα να σχεδιαστεί εκ νέου και να προσομοιάζει στις όποιες μελλοντικές αλλαγές γίνουν στην αγωνιστική έκδοση!

 

Επόμενο άρθρο »

Νέα BMW F800 GS Adventure

« Προηγούμενο άρθρο

Ducati Hyperstrada MY 2013

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα