• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Νέα BMW F800 GS Adventure
Με νέα μυώδη εμφάνιση (+video)
Τεστ-Μοντέλα 30/05/2013 - 09:50

Τη νέα έκδοση της F800 GS, Adventure, παρουσίασε η BMW, με το design της τελευταίας να διαφοροποιείται σε σημαντικό βαθμό από την πρώτη, η οποία και είχε ανανεωθεί πέρυσι. Τα πλαϊνά πλαστικά στο ντεπόζιτο έχουν μεγαλώσει σε μήκος και είναι πιο υπερυψωμένα, δίνοντας μια πιο μυώδη εμφάνιση στη μοτοσυκλέτα. Η σέλα έχει επανασχεδιαστεί και είναι ορατός ο διαχωρισμός σε δυο μέρη, ένα για τον οδηγό και το άλλο για τον συνεπιβάτη.

 

Άλλα χαρακτηριστικά της νέας έκδοσης είναι η ψηλότερη ζελατίνα, τα προστατευτικά κάγκελα για το μοτέρ και τα αντίστοιχα πίσω προστατευτικά, που παράλληλα λειτουργούν και ως βάση για τις βαλίτσες. Το ρεζερβουάρ έχει αυξηθεί κατά 8lt (+120χλμ αυτονομία σύμφωνα με την BMW) ενώ με τα προστατευτικά το πίσω μέρος έχει ανανεωθεί αισθητικά, χαρίζοντας μια αύρα από τις πρωτότυπες που αγωνίζονται στο Dakar.

 

Πέρα από το μεγαλύτερο ντεπόζιτο, το οποίο πλέον είναι στα 24lt σε αντίθεση με την απλή F800 GS που έχει 16lt, επιπρόσθετες αλλαγές εντοπίζονται στο ενισχυμένο υποπλαίσιο και στα μεγαλύτερα μαρσπιέ του οδηγού. Όλες οι παραπάνω αλλαγές έχουν αυξήσει το βάρος από 214 στα 219 κιλά. Φυσικά και η κατανάλωση έχει αυξηθεί, από 5,2 σε 5,7lt με σταθερή ταχύτητα στα 120χαω. Αλλαγές στον κινητήρα δεν υπάρχουν, ενώ η νέα αυτή έκδοση θα έρθει με στάνταρ ABS, ενώ στα πρόσθετα "καλούδια" θα υπάρχει επιλογή για ηλεκτρονικά ρυθμιζόμενη πίσω ανάρτηση και σύστημα ελέγχου πρόσφυσης (Traction Control).

 

Η νέα αυτή μοτοσυκλέτα θα παραχθεί σε μόλις 1.000 αντίτυπα, με την ειδική ονομασία: "First Launch", θα είναι διαθέσιμη σε τρία επίπεδα εξοπλισμού και με βασικό χαρακτηριστικό το ματ χρώμα.

 

Επόμενο άρθρο »

MV Agusta F3 800

« Προηγούμενο άρθρο

Σκίτσο με τη νέα Honda MotoGP δρόμου

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα